GNTM: Αυτή απέρριψε την θέση της Βίκυ Καγιά

Χamos

Η στυλίστρια που βρισκόταν σε συζητήσεις με το Star για το GNTM, ώστε να αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά, αλλά τελικά απέρριψε την πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μπορεί να είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυ Καγιά στο GNTM, όπως το Star είχε άλλο άτομο στο μυαλό του για την θέση στη κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, η παραγωγή του γνωστού ριάλιτι είχε προσεγγίσει αρχικά την στυλίστρια Σάντυ Αρμένη,η οποία εργάζεται στη Νέα Υόρκη ως fashion director.

Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν, καθώς η Σάντυ Αρμένη ήταν δύσκολο να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ για την Ελλάδα, ενώ δεν ήθελε να εκτίθεται μπροστά στις κάμερες.

Χαρακτηριστικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε μέσα από την εκπομπή της, ότι «όταν πριν από δέκα χρόνια πήγε στην Αμερική, η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλήτρια στο μαγαζί της Πατρίτσια Φιλντ και σιγά-σιγά κατάφερε να δημιουργήσει με τον σύζυγό της ένα μεγάλο γραφείο, που υπογράφουν τα εξώφυλλα του Bazaar και της Vogue».

«Η Σάντυ Αρμένη ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Greece’s Next Top Model, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φύγει από την Αμερική. Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να εκτίθεται, αλλά προτιμά να βρίσκεται backstage. Αυτοί είναι οι λόγοι που οι συζητήσεις της με το Star δεν καρποφόρησαν», σημείωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης »

Survivor – Μουτσινάς : Εγώ στηρίζω πια Ντάφυ

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μου ζητήθηκε από άλλο κανάλι να κάνουμε το Πάμε πακέτο