Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μου ζητήθηκε από άλλο κανάλι να κάνουμε το Πάμε πακέτο

Το πρωί της Πέμπτης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε από ένα κανάλι για να παρουσιάσει ξανά το Πάμε Πακέτο.

Η παρουσιάστρια είχε εξηγήσει σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό πως θα της φαινόταν περίεργο να δει ένα άλλο πρόσωπο να παρουσιάζει την εκπομπή, στην οποία έχει βάλει τη σφραγίδα της.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για το Πάμε Πακέτο

«Μου ζητήθηκε από άλλο κανάλι να κάνουμε το “Πάμε πακέτο”. Δεν νομίζω πως θα το ξανακάνω, το “Πακέτο” έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Είμαι ευτυχής που έκανα αυτή την εκπομπή, με τον τρόπο αυτό που έγινε και την απόδοση που είχε συναισθηματικά και αξιολογικά στη συνείδηση των ανθρώπων, νιώθω πολύ χαρούμενη γι’αυτό. Αν θα έκανα κάτι άλλο θα ήθελα να ήταν τελείως διαφορετικό», είπε και συνέχισε:

«Στο μέτρο που θα ήμουν χρήσιμο στον κόσμο να του μεταφέρων πληροφορίες και γνώση και θα τον βοηθούσα να κάνω τη ζωή του καλύτερη, θα με ενδιέφερε να το κάνω».

«Είχα μία πρόταση για εκπομπή αλλά δεν ήταν εφικτή»

Το πρωί της Τρίτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό για μία νέα εκπομπή, η οποία ωστόσο δεν ήταν εφικτό να γίνει λόγω της καραντίνας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε εξηγήσει πριν από λίγο καιρό πως η εκπομπή που έκανε στο Open δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί λόγω καραντίνας και για αυτό το λόγο είχε σταματήσει.

Στις νέες της δηλώσεις ξεκαθάρισε πως δέχθηκε μία αντίστοιχη πρόταση ωστόσο θέλει να κάνει ένα πρότζεκτ όπως το έχει φανταστεί εκείνη.

«Είχα μια πρόταση, αλλά λόγω καραντίνας δεν νομίζω ότι είναι εφικτή. Ή θα κάνω κάτι έτσι όπως το σκέφτομαι ή δεν θα κάνω τίποτα. Η δική μου κατεύθυνση είναι σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Νομίζω ότι χρειάζεται κάτι πιο θετικό, μια θετική προσέγγιση ο κόσμος», είπε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Για το αν της έχει γίνει πρόταση να πάει στο Survivor, δήλωσε: «Όχι δεν μου έχουν προσεγγίσει για το Survivor. Δεν θα πήγαινα κιόλας, γιατί είναι σκληρές οι συνθήκες και μπράβο στα παιδιά που αντέχουν όλο αυτό εκεί». Ενώ, αναφερόμενη στο αν θα πήγαινε για κριτική επιτροπή σε κάποιο σόου, δήλωσε: «Εξαρτάται αν είναι κοντά στα ενδιαφέροντά μου. Θα το συζητούσα».

Χamos

GNTM: Αυτή απέρριψε την θέση της Βίκυ Καγιά

εξαψη

Έξαψη Spoiler 24/5: Αποκάλυψη και υποψίες!