Survivor spoilers 30/01: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Αθηνά και Ευρυδίκη με τη Μυριέλλα

– Έξαλλος ο Κατσαούνης!

Το χθεσινό (29/01) επεισόδιο του Survivor χάρισε και πάλι πολλά highlights!

Survivor highlights 30/1: Σίγουρα όσοι επέλεξαν να περάσουν το Σαββατόβραδό τους παρέα με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ανταμείφθηκαν!

Το χθεσινό (29/01) επεισόδιο επεφύλασσε κάτι που λίγο-πολύ κάποιοι είχαν υποψιαστεί. Ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε από το ιατρικό κέντρο στο οποίο νοσηλευόταν, χαιρέτισε και αποχώρησε.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης λοιπόν αποτελεί παρελθόν, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο παιχνίδι, καθώς ήδη έχει βγει το νέο φαβορί μετά την αποχώρηση.

Κατά τα άλλα, το ειδύλλιο Κατσαούνης – Μυριέλλα, μάλλον ρίχνει… οριστική αυλαία. Ο αγρότης των Μαχητών δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι όλα όσα του έγραψε η ηθοποιός, χωρίς να διστάσει να κάνει χίλια κομμάτια το γράμμα της.

Γενικότερα πάντως, το κλίμα στο στρατόπεδο των Διάσημων μυρίζει μπαρούτι! Πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου. Τα αίματα «άναψαν» όταν ο Σάββας Κάλφας ξεκίνησε να τα βάζει με την Μυριέλλα Κουρεντή, που έβγαλε στον τάκο την Αθηνά.

Τότε η ίδια ξέσπασε και ξεκίνησε να φωνάζει στην συμπαίκτριά της.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ημέρα άνηκε ολοκληρωτικά στους Διάσημους! Αρχικά, βρήκαν καλύτερα το στόχο, εν συνεχεία είχαν καλύτερη επικοινωνία, η ουσία είναι πως έκαναν το δύο στα δύο γεμίζοντας τα στομάχια τους!

news

News: Αν έχετε αυτή την εφαρμογή στο smartphone σας… αφαιρέστε την άμεσα

Spoilers

Καταγγελία βιασμού από 19χρονη στην Εύβοια: “Μου πρόσφερε ναρκωτικά και πήγε να με βιάσει”