Survivor Ελλάδας – Τζο Μαριδάκη: Η φημολογούμενη σχέση Άρη Σοϊλέδη-Σοφιάννας Αβραμάκη το αίσθημα αδικίας για την αποχώρησή της από το ριάλιτι

«Θεωρώ πως ήμουν εύκολος στόχος…» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Στο «Love It» μίλησε, το μεσημέρι της Τετάρτης 27/4, η Τζο Μαριδάκη, η οποία αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης 19/4.

Για τη φημολογούμενη σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη και όσα υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης υπογράμμισε:

«Εγώ προσωπικά με τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχα πολλές επαφές. Ιδιαίτερα, όταν άλλαξαν οι ομάδες, δεν ήξερα τι γίνεται στη δική τους καλύβα. Όταν έγινε η ένωση, δεν είχα δει κάτι εγώ. Δε ξέρω ποια είναι η αλήθεια και ποια η θέση των παιδιών. Ξέρω σίγουρα ότι κάνουν πολλή παρέα, ότι η Σοφιάννα υποστηρίζει πολύ τον Άρη και αυτό ήταν εμφανές.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά εγώ σε αυτό το κομμάτι δε μπορώ να πάρω θέση, γιατί δεν είχα δει κάτι, δεν ξέρω κάτι. Καλό είναι να πάρουν θέση τα ίδια τα παιδιά, μόλις βγουν από το παιχνίδι, γιατί οι ίδιοι ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει.

Πιο πολύ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου το συζητούσαν. Από αυτούς που είδαμε, το έχω ακούσει κι εγώ».

 

Όσον αφορά το γεγονός πως πριν φύγει τελικά από το παιχνίδι, είχε ήδη βγει δύο φορές στον τάκο, με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να κερδίζει την ασυλία και να την υποδεικνύει υποψήφια προς αποχώρηση, η 19χρονη σχολίασε:

«Θεωρώ ότι ήμουν ένας εύκολος στόχος -ηλικιακά- και για αυτόν τον λόγο με ψήφιζαν. Δεν είχα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ναυσικά, ούτε είχαμε κάποια διαμάχη. Την σεβόμουν σαφέστατα, όπως όλους τους παίκτες εκεί μέσα. Ο λόγος που με έδινε, είναι επειδή δεν ήθελε να δώσει τους φίλους της, ενώ ήταν αντικειμενικά πιο αδύναμοι, και για κάποιον λόγο ήθελε να με βγάλει από το παιχνίδι».

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μαρίνα και Μάνος σε σύγκρουση για το θέμα της Αντιγόνης!

Ζέτα Μακρυπούλια: Για μπανάκι σε ερημική παραλία – Αναστάτωση στο Instagram