Survivor Ελλάδας: Δεν άρεσε στον Κώστα Πηλαδάκη η αναφορά του Αντζούν στις πρώην του

Για το άκομψο σχόλιο του Τούρκου παραγωγού τοποθετήθηκε η Μαρία Καλάβρια, κολλητή φίλη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 25/4 του Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έφερε σε αμηχανία την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όταν έκανε ένα άκομψο σχόλιο. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός στάθηκε στο γεγονός πως ο σύντροφος της παίκτριας των Κόκκινων και επιχειρηματίας, Κώστας Πηλαδάκης, διατηρούσε παλιότερα σχέση με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε συμμετάσχει κι εκείνη στο reality επιβίωσης.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είπε χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν τον ξέρω προσωπικά, τον ξέρω από εκεί, αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι, σε παρακαλώ μείνε μαζί της κι είμαι σίγουρος ότι θα είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι πως δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στο επόμενα Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

Σήμερα, Τετάρτη 27/4, η επιχειρηματίας Μαρία Καλάβρια, η οποία είναι κολλητή φίλη του μοντέλου, σε ζωντανή σύνδεση στο «Happy Day», αποκάλυψε  πως ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ενοχλημένος με αυτά τα σχόλια.

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς, όταν για κάποιον λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι η δεύτερη σχέση του Κώστα Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor; Ήταν τελείως άκομψο. Νομίζω φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ reality, αλλά με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει φέτος, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να αντέξουν όσα γίνονται εκεί μέσα.

Μίλησα μαζί του. Δεν άρεσε στον Πηλαδάκη η αναφορά του Ατζούν στις πρώην! Δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Μπορεί ο Ατζούν να αναφέρθηκε στον Κώστα, αλλά σας το λέω σίγουρα, δεν είναι φίλος του. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor, ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του. Την περιμένει πώς και πώς, είμαστε όλοι δίπλα της» ξεκαθάρισε η Μαρία Καλάβρια.

Βίκυ Βολιώτη: Δηλώνει αυστηρή μαμά – Θα έμπαινε στη διαδικασία και δεύτερης υιοθεσίας;

ο

Ανέκδοτο: Χωρίς βρακί και χωρίς σουτιέν …! Τρελό γέλιο