Στηρίζει την κουνιάδα της η Δέσποινα Βανδή: Η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη άνοιξε μαγαζί και η ερμηνεύτρια έσπευσε να ψωνίσει

Latest

Η Δέσποινα Βανδή είναι αχώριστη με τον Βασίλη Μπισμπίκη και έχει άριστες σχέσεις με τους γονείς και την αδελφή του. Με την ευκαιρία, δείτε το story της τραγουδίστριας με τον αγαπημένο της από την Κρήτη.

Η Παναγιώτα, η αδελφή του ηθοποιού άνοιξε κατάστημα με είδη σπιτιού και η τραγουδίστρια έσπευσε να της ευχηθεί καλές δουλειές και να δείξει το μαγαζί στους διαδικτυακούς της φίλους. «Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στη ζωή μας.

Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά.

Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου», έχει δηλώσει η τραγουδίστρια για τον σύντροφό της.

Latest

Το «τσιμπάει» ο Παύλος Χαϊκάλης: Το ποσό που χρεώνει για 1,5 ώρα συνεδρία αστρολογίας μαζί του

Simone Susinna: Στη Μύκονο ο σταρ των ταινιών «365 ημέρες» με τη Βραζιλιάνα Anitta – «Ζαλίζει» το λευκό στρινγκ της (VIDEO)