Στέκεται «βράχος» δίπλα του: Η επί 45 χρόνια σύζυγος του Βασίλη Καρρά και η κούκλα κόρη τους

Latest

Ο Βασίλης Καρράς, αγαπημένος καλλιτέχνης και πραγματικό είδωλο στα μάτια του κοινού, καταφέρνει να προστατεύει αποτελεσματικά την προσωπική του ζωή από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας. Η σύζυγός του στέκεται «βράχος» στο πλευρό του επί 45 χρόνια, ενώ η μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή είναι η κούκλα κόρη του.

Βασίλης Καρράς: Οι στιγμές που εμφανίζεται μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο

Διαβάστε επίσης: Oι ακριβότερες ομάδες στο Europa League: Πρώτος από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Πού βρίσκονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Όπως είχε υπογραμμίσει ο καλλιτέχνης για τη σύζυγό του «γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω».

Τέλος να αναφέρουμε πως στην εκκλησία, το 2019, ο γνωστός τραγουδιστής συνόδευε την κόρη του και έλαμπε από χαρά. Παρακάτω λοιπόν ακολουθεί μια σπάνια οικογενειακή στιγμή από το χαρμόσυνο γεγονός.

Δείτε την εικόνα

Τον έχει σαν παιδί του: Αυτός είναι ο άγνωστος «γιος» του Βασίλη Καρρά! (photos)

Ο Βασίλης Καρράς έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του, Ειρήνη, αλλά και στον γαμπρό του Λάμπρο Αντράλα, στον οποίο βλέπει το γιο που δεν απέκτησε και τον έχει σαν παιδί του.

Το νεαρό ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν 4 χρόνια και έλαμπε από ευτυχία. Μάλιστα, τότε είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες με τον Βασίλη Καρρά να συνοδεύει την κόρη του νύφη στην εκκλησία αρκετά συγκινημένος. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Γεωργικής Σχολής, με τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά μετέπειτα στη δεξίωση.

Η Ειρήνη Καρρά έλαμπε κυριολεκτικά. Εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Ντενίζ Ελευθερίου.

Βασίλης Καρράς: Ο γάμος και η κόρη

Ο Βασίλης Καρράς είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 40 χρόνια με τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Χριστίνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία ντίσκο και έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο εδώ και δεκαετίες.

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σύζυγό του ο Βασίλης Καρράς.

Ο Λάμπρος Αντράλας αγαπάει πολύ τον πεθερό του, Βασίλη Καρρά και φαίνεται πως τα έχουν βρει μεταξύ τους, Μάλιστα, ο νεαρός ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα στα social media με τον γνωστό τραγουδιστή.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Έρωτας Φυγάς spoiler: Νέος πόλεμος Μαργέτας – Ιάσωνα

Σασμός spoiler – ο Επίλογος: Βεντέτα χωρίς τέλος – Ο Νικηφόρος χάνει τη μάχη για τη ζωή