Σασμός spoiler – ο Επίλογος: Βεντέτα χωρίς τέλος – Ο Νικηφόρος χάνει τη μάχη για τη ζωή

Η βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων δεν φαίνεται να έχει τέλος και συνεχίζει να χτίζει ανατροπές στην ιστορία. Ένα ακόμα ψέμα που προέρχεται από τον Αντρέα, απευθύνοντας τον προς την Καλλιόπη, αναμένεται να πυροδοτήσει νέες εξελίξεις, και το θύμα αυτή τη φορά θα είναι ο Νικηφόρος.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας προσφέρει ενδιαφέρουσες προεκτάσεις στο μέλλον της σειράς. Ο Νικηφόρος θα αναζητήσει την αλήθεια για τον βιολογικό του πατέρα. Αρχικά, θα διατηρήσει απόσταση από τον Μαθιό και τη Βασιλική, οι οποίοι δεν τον είχαν ενημερώσει νωρίτερα για την αλήθεια. Ωστόσο, με τον πέρασμα του χρόνου, θα προσπαθήσει να πλησιάσει τους γονείς του.

Αν και αρχικά θα διατηρήσει απόσταση από τον Μαθιό και τη Βασιλική, καθώς θα κατανοήσει ότι ο Μαθιός προσπαθούσε απλά να προστατεύσει τη μητέρα του από τον σκληρό Στεφανή, τελικά θα έρθει κοντά τους. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία της οικογένειας δεν διαρκεί για πάντα, και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο στην Ανω Ποριά, όπου η βεντέτα δεν έχει ακόμα λυθεί.

Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου, ο γιος της Βασιλικής και του Μαθιού θα εκδηλώσει την επιθυμία να προστατεύσει την οικογένειά του μετά την άφιξη του Αντρέα. Ωστόσο, ο Μαθιός δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει, γνωρίζοντας πόσο επικίνδυνος είναι ο Αντρέας Βρουλάκης. Παρ’ όλα αυτά, ο Νικηφόρος θα αλλάξει γνώμη και θα αποφασίσει να αντιμετωπίσει τον εχθρό τους.

Στην αρχή, θα δώσει τον λόγο του στον πατέρα του, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν θα προκαλέσει καταστάσεις που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον εχθρό τους. Ωστόσο, θα αλλάξει γνώμη όταν μάθει κατά λάθος ότι ο Παύλος Βρουλάκης φέρεται υπεύθυνος για τον χαμό του παππού του, Βασίλη.

Περισσότερο συγκεκριμένα, θα ακούσει τον Αντρέα να λέει στην Καλλιόπη ότι ο ξάδελφός του είναι υπεύθυνος για το αίμα του συζύγου της, που χύθηκε μέσα στη φυλακή. Αυτό θα τον πείσει πως πρέπει να παρέμβει.Τα λόγια του Αντρέα, παρότι αμφισβητήσιμα, θα είναι αρκετά για να τον ωθήσουν να αρπάξει ένα όπλο και να κατευθυνθεί προς τον Παύλο.

Ένας από τους θαμώνες του καφενείου, που παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν, αντιλαμβάνεται τι προσπαθεί να κάνει ο Νικηφόρος. Λέγοντας στον Παύλο ότι πρέπει να τιμήσει το αίμα του Βασίλη Σταματάκη, ακόμα και αργά, αυτό τον καθοδηγεί στο να αναζητήσει τον Παύλο.

Ο Παύλος και ο Λάζαρος, ενώ βρίσκονται στο καφενείο, απλά απολαμβάνουν τον καφέ τους και δεν φαντάζονται την τραγική εξέλιξη που πρόκειται να έχει η βόλτα τους στο μαγαζί του Παντελή και της Αννας. Ο Νικηφόρος, με το όπλο στα χέρια, εμφανίζεται μπροστά τους, και μόνο όταν ρωτάει τον Παύλο αν είναι ο ένοχος για τον θάνατο του παππού του, οι υπόλοιποι θα ξεκαθαρίσουν τι σκοπεύει να κάνει.

Η αρνητική απάντηση του Παύλου δεν θα είναι αρκετή για τον Νικηφόρο, και χωρίς να διστάσει, θα πυροβολήσει τον Παύλο. Ενώ η σφαίρα δεν θα εντοπίσει τον Παύλο, θα προσπαθήσει να πυροβολήσει ξανά. Αυτό θα οδηγήσει τον Λάζαρο να αντιδράσει γρήγορα, πυροβολώντας τον Νικηφόρο, ο οποίος θα πέσει κάτω.

Latest

Στέκεται «βράχος» δίπλα του: Η επί 45 χρόνια σύζυγος του Βασίλη Καρρά και η κούκλα κόρη τους

Latest

Τον έκανε ρεζίλι η Κόνι Μεταξά – «Δεν του… δούλευε και δεν μου συμβαίνει συχνά»! (Vid)