Έρωτας Φυγάς spoiler: Νέος πόλεμος Μαργέτας – Ιάσωνα

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι πραγματικά ανατρεπτικές. Η Μαργέτα, αισθανόμενη υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν, αποφασίζει να αλλάξει τη στάση της έναντι του Ιάσωνα, κάτι που προκαλεί έκπληξη σε αυτόν.

Η επίθεση στον Ιάσωνα από την Αλεξάνδρα και η σοβαρή κατάσταση της υγείας του σοκάρουν τη Μαργέτα. Παρόλα αυτά, αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της νύφης της, γνωρίζοντας ότι αυτή δεν της έχει φερθεί καλά μέχρι τώρα.

Οι στιγμές στη φυλακή είναι δύσκολες για την Αλεξάνδρα. Ωστόσο, προς μεγάλη της έκπληξη, η πεθερά της επισκέπτεται και της υπόσχεται υποστήριξη και βοήθεια για να βγει από τη φυλακή. Εν τω μεταξύ, ο Ιάσωνας αναιρώντας, νιώθει μίσος για την Αλεξάνδρα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης της, θα παραστεί στο δικαστήριο και θα καταθέσει εναντίον της με εξαιρετικά αποκρουστικά λόγια, προκαλώντας τον θυμό του Μάρκου, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πανικός και να πυροβολεί μέσα στην αίθουσα. Μετά από αυτό, και οι δύο τους θα βρεθούν φυλακισμένοι.

Στη συνέχεια της σειράς, η δίκη θα συνεχιστεί και η κατάθεση της Μαργέτας θα σοκάρει όλους. Θα υπερασπιστεί την Αλεξάνδρα, πράγμα που θα οδηγήσει σε έντονη αντίδραση από τον Ιάσωνα. Αργότερα, η Μαργέτα, διατηρώντας την υπόσχεσή της προς την Αλεξάνδρα, θα επισκεφτεί τη νύφη της με τα παιδιά της.

Όταν ο γιος της μάθει γι’ αυτήν την επίσκεψη, θα αντιδράσει έντονα, παίρνοντας τα παιδιά και αποχωρώντας από το σπίτι. Και έτσι, ο πόλεμος θα αρχίσει να φουντώνει.

«Ούτε γεια με Φιλιππίδη»! Πρώην «κολλητός» του αμφισβήτησε αν είναι… φτωχός!

Latest

Στέκεται «βράχος» δίπλα του: Η επί 45 χρόνια σύζυγος του Βασίλη Καρρά και η κούκλα κόρη τους