Σταμάτης Φασουλής: Του ξέφυγε το «γαλλικό»

Η χθεσινοβραδινή παρουσία της Ναταλίας Αργυράκη και του Γιώργου Βογιατζάκη στο J2US ενθουσίασε τον Σταμάτη Φασουλή.

Η δημοσιογράφος κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή του J2US με τον Σταμάτη Φασουλή να προχωράει σε ιδιαίτερα θερμά σχόλια. Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός του, που του ξέφυγε το «γαλλικό» στον αέρα. «Ναταλία μου, ήσουν εξαιρετική! Ήσουν πάρα πολύ καλή! Παρόλη την αμηχανία της πρώτης συλλαβής, την οποία μετά την ξεπέρασες και ήσουν πάρα πολύ ωραία. Εγώ φοβήθηκα το ανέβασμα και όμως το έκανες πάρα πολύ ωραία.

Πήγες και μαλακά, μαλακά χωρίς να το κάνεις σαν εύρημα αλλά σαν να πηγαίνει το τραγούδι μόνο του και αυτό το κάνουν σπάνια οι τραγουδιστές. Πρέπει να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής για να το κάνεις, συνήθως ξεφωνίζουν απότομα για να δείξουν ότι έχουν φωνή», ανέφερε ο κριτής του μουσικού σόου. «Μ’ άρεσε και αυτό το φινάλε που σου έβαλε, είχε μια… πουτ… εκεί ο Ευαγγελινός! Αυτό το αποχωρώ πλάτη και γυρνάω μόνο στην τελευταία συλλαβή είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχουν κάνει και τολμάνε μόνο πολύ μεγάλες τραγουδίστριες» είπε, με τη Δέσποινα Βανδή να του επισημαίνει ότι η ώρα ήταν μόλις 22.10!

Ποιός Σπύρος Παπαδόπουλος; Καλοπερνά η Νικολέτα Κοτσαηλίδου μετά τον χωρισμό τους – Αυτός είναι ο νεότερος και κούκλος σύντροφός της

«Καταπέλτης» η Ζέτα Μακρυπούλια – «Δεν θα το ξανάκανα…»