Στα «μαχαίρια» το ζεύγος Μπέκαμ με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ – Τι συνέβη

Beckhams vs Royals, σημειώσατε…άσο!

Στον «πάγο» φαίνεται πως έχουν μπει οι σχέσεις μεταξύ του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Οι Μπέκαμς, που μετρούν χρόνια φιλίας με το πρώην βασιλικό ζεύγος, κατηγορήθηκαν, όπως αναφέρουν πηγές στην New York Post, ότι διέρρεαν πληροφορίες για τους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία και Λανς: Η προθεσμία και τα εκατομμύρια που βάζουν στο τραπέζι οι Γάλλοι

Μάλιστα οι ίδιες πηγές συνεχίζουν πως αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να τερματίσει τη φιλία τους καθώς ο ίδιος είναι «έξαλλος» από τις μομφές προς το πρόσωπο του ίδιου αλλά και της συζύγου του, ενώ ακολούθησε και τηλεφώνημα σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους μεταξύ των δύο πλευρών.

«Είναι σχεδόν αβέβαιο ότι θα τα ξαναβρουν», επεσήμανε η πηγή.

Οι Μπέκαμς είχαν παρευρεθεί στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού το 2018 και ήταν και ιδιαίτερα υποστηρικτικοί στην έλευση και παραμονή της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, η Μέγκαν Μαρκλ μάλιστα αντικατέστησε την Βικτόρια Μπέκαμ με την Βικτόρια Τζάκσον, μία επιχειρηματία – μεγιστάνα των καλλυντικών, η οποία είναι και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

«Εκείνη (σ.σ. η Βικτόρια Τζάκσον) και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν δεθεί σε πολλά επίπεδα. Λατρεύουν η μία την άλλη», τονίζουν πηγές κοντά στο ζευγάρι των Sussexes.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ζακ Γαλιφιανάκης: Οι πλούσιοι είναι παράξενοι άνθρωποι – Όπως ο Τζεφ Μπέζος

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τραγούδησε μαζί με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα