Σπίτι με το MEGA – Δέσποινα Βανδή: Είμαι ευλογημένη που έκανα αυτό που μου έλεγε η φωνή μέσα μου

DESPOINA VANDI

Το «Σπίτι με το Mega» ρίχνει αυλαία σήμερα το βράδυ και μας υποδέχεται σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο με καλεσμένη την Δέσποινα Βανδή, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού.

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό στη Λίμνη Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Ξεκίνησε με ένα τραγούδι από τον δίσκο «Δεν με σταμάτησες» του 2014, όπως και το επόμενο.

«Τι σημασία έχει» πάλι σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου.

Στη συνέχεια «Αυτή είναι η διαφορά μας» από το 2016 και «Είμαι εγώ» του Φοίβου από το 2001 και τον θρυλικό δίσκο «Γεια».

Όταν ήμουν μικρή έλεγα θέλω να γίνω ηθοποιός ή τραγουδίστρια. Τελικά κάποια στιγμή ανέβηκε και σε θεατρική σκηνή και τραγούδησα. Να ακούτε την φωνή που έχετε μέσα σας. Αυτή τη φωνή την είχα από μικρή και μια εποχή που δεν υπήρχαν ιδιωτικά κανάλια, που δεν υπήρχαν πολλές προσλαμβάνουσες.

Και όμως κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι αυτό θέλω να γίνω και η προσλαμβάνουσα που είχα ήταν το ‘Θέατρο της Δευτέρας’.

Κάποια στιγμή την ησύχασα και έβαλα την λογική να με καθοδηγήσει. Και με οδήγησε στην Νομική και μετά στη Φιλοσοφική. Τελικά ευτυχισμένη έγινα αφήνοντας τη φωνή που από μικρή που φώναζε ότι το τραγούδι είναι αυτό που θέλω να κάνω. Σήμερα νιώθω ένας πολύ ευλογημένος άνθρωπος που έκανα αυτό που άκουγα να μου λέει η φωνή μέσα μου».

8 Λέξεις επεισόδια: Ο Μιχαήλ πέφτει στα πόδια της Βικτώριας

8 Λέξεις επεισόδια: Ο Μιχαήλ πέφτει στα πόδια της Βικτώριας

Φάρμα Spoiler 5/06: Υποψήφιοι και μονομαχία