8 Λέξεις επεισόδια: Ο Μιχαήλ πέφτει στα πόδια της Βικτώριας

8 Λέξεις επεισόδια: Ο Μιχαήλ πέφτει στα πόδια της Βικτώριας

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις», ενώ οι εκπλήξεις δεν σταματούν για τον Μιχαήλ ο οποίος κινδυνεύει να χάσει για πάντα από τη ζωή του τη Βικτώρια.

8 Λέξεις επεισόδια: Ο Μιχαήλ πέφτει στα πόδια της Βικτώριας

Πιο συγκεκριμένα η Βικτώρια εξακολουθεί να μη μπορεί να διαχειριστεί το φόνο που διέπραξε άθελα του κατά το παρελθόν ο Μιχαήλ με αποτέλεσμα να είναι πολύ ψυχρή πλέον μαζί του.

Ο Μιχαήλ βλέποντας τη Βικτώρια να απομακρύνεται συνεχώς από κοντά του νιώθει πολύ άσχημα. Η Βικτώρια είναι η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη και προσπαθεί να της το δείξει με κάθε τρόπο. Όμως η Βικτώρια παρά τις όποιες προσπάθειες της δείχνει να μην μπορεί να ξεπεράσει το ένοχο παρελθόν του αγαπημένου της. Και για το λόγο αυτό οδηγείται στην απόφαση να τον εγκαταλείψει.

Το σοκ για τον Μιχαήλ, στα επόμενα επεισόδια στις 8 Λέξεις, είναι πολύ μεγάλο όταν βλέπει την αγαπημένη του Βικτώρια να ετοιμάζει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει για το Λονδίνο. Μάλιστα η Βικτώρια του ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω τονίζοντας του πως η σχέση τους έλαβε τέλος.

Ο Μιχαήλ πέφτει στα πόδια της Βικτώριας και τη θερμοπαρακαλεί να μην τον εγκαταλείψει: «Είσαι ότι καλύτερο έχω στη ζωή μου Βικτώρια. Είσαι όλη μου η ζωή. Σε παρακαλώ μη με εγκαταλείψεις». Η Βικτώρια σαστίζει βλέποντας το Μιχαήλ να τη παρακαλεί με αυτό τον τρόπο και παράλληλα συγκινείται με τη στάση του. Δείχνει να πείθεται από τα λόγια του ενώ ο Μιχαήλ της υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι ξανά ευτυχισμένοι οι δυο τους.

farma

Η Φάρμα: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

DESPOINA VANDI

Σπίτι με το MEGA – Δέσποινα Βανδή: Είμαι ευλογημένη που έκανα αυτό που μου έλεγε η φωνή μέσα μου