>

Σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ ο Ηλιόπουλος;

Εκτός από το παρασκήνιο για το debate του ΣΚΑΙ με τους υποψήφιους για το Δήμο της Αθήνας όπως το καταγράφει μέσα από τη δήλωση του στην “ΑΥΓΗ” ο Νάσος Ηλιόπουλος… Ενδιαφέρον έχει ότι ψέγει τον Τάκη Χατζή για κακή πληροφόρηση, ενώ ο ίδιος δεν λέει κουβέντα για το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι του Φαλήρου! Άραγε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε άδεια από την Κουμουνδούρου, την αγνοεί ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά σημειώνοντας αρχικά για να είναι κατανοητή η συνέχεια ότι το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Ακραία Φαινόμενα” ο Τάκης Χατζης φιλοξένησε συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη. Εκεί λοιπόν ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι θα ήταν πολύ καλό να ερχόταν και στον ΣΚΑΙ ο κ. Ηλιόπουλος, αλλά δυστυχώς υπάρχει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είπε ο Τάκης Χατζής γνωρίζοντας – όπως όλοι, ότι εξακολουθεί να υφίσταται η απαγόρευση στο κανάλι. Διότι αν είχε αλλάξει κάτι θα ήταν γνωστό και κυρίως θα φαινόταν από τη σύνθεση των πάνελ στις εκπομπές του ΣΚΑΙ.

Και κάπου εδώ λοιπόν την επόμενη ημέρα, Κυριακή 7 Απριλίου έρχεται η δήλωση Ηλιόπουλου στην “ΑΥΓΗ” για να πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν είναι έτσι: “Στις 6 Απριλίου ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής φιλοξένησε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη. Ο κύριος Χατζής, σε μία αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη άρνησή μου να συμμετέχω σε debate των υποψηφίων δημάρχων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Προφανώς, ο κ. Χατζής είχε λάθος πληροφόρηση. Στις αρχές Μαρτίου ο κύριος Στραβελάκης, δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, είχε επικοινωνήσει μαζί μου για να καθορίσουμε ημερομηνία για ζωντανό ντιμπέιτ στον τηλεοπτικό σταθμό. Είχα αποδεχθεί την πρόσκληση και ανέμενα τις λεπτομέρειες, όταν με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο κύριος Μπακογιάννης ζήτησε να αναβάλλουμε τη συζήτηση για μεταγενέστερη ημερομηνία. Φαντάζομαι ότι ο ένας μήνας που πέρασε είναι αρκετός χρόνος προκειμένου ο ΣΚΑΙ να ορίσει τη νέα ημερομηνία και ο κύριος Μπακογιάννης να αποδεχτεί την ανάγκη μίας προγραμματικής συζήτησης γύρω από το μέλλον της πόλης μας”.

Με άλλα λόγια λοιπόν μαθαίνουμε ότι το εμπάργκο δεν ισχύει στην περίπτωση του Ηλιόπουλου, αφού αποδέχθηκε την πρόταση Στραβελάκη για να συμμετάσχει σε debate στον ΣΚΑΙ, αλλά το ανέβαλε ο Μπακογιάννης! Ενδιαφέρον κι αυτό το τελευταίο, αλλά ο Νάσος Ηλιόπουλος δεν μας εξηγεί αν έχει αρθεί η απαγόρευση ή πήρε άδεια μόνο για να συμμετάσχει!

Αναμφισβήτητα το σημαντικό είναι ότι τελικά θα γίνει debate για τους υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας στον ΣΚΑΙ και ότι σε αυτό θα συμμετάσχει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεσμεύεται δημοσίως με δήλωση του. Μένει λοιπόν στον Νίκο Στραβελάκη να το οργανώσει ορίζοντας νέα ημερομηνία. Τώρα ποιος θα το παρουσιάσει, υποθέτουμε οτι σε ολόκληρο ΣΚΑΙ θα βρεθεί κάποιος δημοσιογράφος. Ο Στραβελάκης είναι μια καλή περίπτωση, αν για τη Νίκη Λυμπεράκη πέφτει βαρύ (με τόσους συμμετέχοντες)!

Πηγή: enimerosi24.gr

Χανιά: Αγροτικό έπεσε σε γκρεμό – Στο νοσοκομείο δύο ηλικιωμένοι

Μητσοτάκης: Υποσχέθηκε μείωση φόρων και ΕΝΦΙΑ