Σοκάρει η Βάνα Μπάρμπα: «Δυστυχώς…»

Καθηλώνει η Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Επίσης, αναφέρθηκε στην υπόθεση Γεωργούλη προτού εξηγήσει γιατί δεν κατεβαίνει τελικά στις εκλογές.

«Δυστυχώς είμαι αδύναμη πολύ! Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου»

«Δυστυχώς περνάω μια περιπέτεια με την υγεία μου, είμαι αδύναμη πολύ. Πηγαίνω καλά δόξα τω Θεώ αλλά δεν είμαι ακόμα γερή. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, δεν είναι εύκολο. Κάνω κάποια ανοσοθεραπεία» εξήγησε.

Για την υπόθεση Γεωργούλη, είπε ότι δεν έχει συνεργαστεί μαζί του.

«Δεν γνωρίζω τι έγινε και τι δεν έγινε. Θα πω ότι είναι πολύ δυσάρεστο γιατί προέρχεται πάλι από τον χώρο των καλλιτεχνών. Είμαι πάντα με τις γυναίκες. Το να χρησιμοποιείται κάτι για πολιτικούς λόγους είναι τραγικό. Αν όντως το έχει κάνει θα φανεί, το ότι ακουγόμαστε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι είμαστε αναξιόπιστοι είναι τρομερό. Ακούγεται και τρίτο με αναγνωρίσιμο πρόσωπο» είπε.

Για τη φωτογραφία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Όπου και να πάω θα “χτυπηθώ”. Είναι πολύ συμπαθής άνθρωπος και βγήκαν και οι συνάδελφοί μου γιατί δέχτηκε εμένα. Δεν πειράζει.

Δεν πήγα ποτέ για να λύσω θέματα, αλλά να εκφράσω τη στήριξή μου σε εκείνον γιατί πιστεύω ότι η πατρίδα μου δεν χρειάζεται αλλαγές αυτή τη στιγμή» είπε.

«Χρωστάω στο ΤΕΒΕ, κάνω δέκα δουλειές, από τότε που σταμάτησα τη δουλειά μου έχω μια εταιρεία με real estate. Πώς θα διεκδικήσω μια θέση στο Κοινοβούλιο;» είπε.

Όσα είπε για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Στηλίτευσε όμως και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ

«Ο κ. Μητσοτάκης αμέσως μου έκανε πρόταση. Αντίθετα, ένας χώρος που ήμουν, γιατί εγώ αγαπούσα το ΠΑΣΟΚ, ήμουν παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου και είχα μεγάλη αδυναμία στη Φώφη Γεννηματά. Ο σημερινός πρόεδρος δεν πιστεύω ότι είναι αυτό που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ. Καταρχάς δεν μας είδε που αυτό είναι αγένεια. Ποτέ.

Πολλούς δεν έχει δει. Ο κύριος Ανδρουλάκης ξαφνικά για μένα όφειλε να είναι πιο ταπεινός. Η εξουσία τους αλλοτριώνει όλους. Εγώ στήριζα τον Λοβέρδο που μπορεί να τον ενόχλησε αλλά αυτά είναι σαχλαμάρες. Αυτές τις μικρότητες, όταν ένας αρχηγός κόμματος συμπεριφέρεται μικρά για μένα δεν είναι ικανός να είναι αρχηγός κόμματος» είπε.

Γιατί δεν είναι στην τηλεόραση;

Όπως έχει πει δεν είναι στην τηλεόραση «Αρνήθηκα προτάσεις. Ίσως είμαι εγκλωβισμένη στην εικόνα μου. Θα ήθελα να βγαίνω όπως κάναμε τα παλιά σίριαλ. Δεν μου αρέσει η εικόνα των συναδέλφων μου

Δεν αισθάνομαι τη σιγουριά της εποχής που κάναμε τα σίριαλ. Δεν γίνεται στα 55 μου να κάνω μια γυναίκα μοιραία.

Θα έκανα τη μάνα, μια Ελληνίδα με τσεμπέρι.

Μου έκαναν πρόταση για τη “Μυρσίνη” στις “Άγριες μέλισσες”. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι τόσο καλή όσο η Κατερίνα Διδασκάλου» είπε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ματθίλδη Μαγγίρα: Δεν φοβάμαι τον θάνατο, γιατί ξέρω ότι μετά είναι καλύτερα απ’ ό,τι εδώ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει τους απίστευτους κοιλιακούς της (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)