Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Mad Clip

Spoilers

Δημοσιεύθηκε: 2 Σεπτεμβρίου 2021 07:49

Θύμα ενός σοβαρότατου τροχαίου στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης, έπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.09.2021) ο γνωστός ράπερ Mad Clip. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το τροχαίο με θύμα τον Mad Clip έγινε στις 02:30 τα ξημερώματα όταν ο γνωστός ράπερ, υπό άγνωστες για την ώρα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε μια κολώνα. Λίγη ώρα πριν βρισκόταν σε γάμο φίλο του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Porsche του Mad Clip έπεσε σε κολώνα στην άκρη του δρόμου και η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 34χρονος Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος το όνομά του) εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκαν δυο ώρες προσπάθειες από τους πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, σε σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα.

Spoilers

Σχολεία: Πότε θα μπαίνει λουκέτο και ποιοι θα βγαίνουν σε καραντίνα σε περίπτωση κρούσματος

Spoilers

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: το τηλεφώνημα που έσπασε τον πάγο ανάμεσά τους! Το παρασκήνιο πίσω από την κοινή φωτογραφία τους στην Τεχνόπολη