Σασμός Spoiler: Στη δίκη του Αστέρη, ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του

Απόψε, Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 21:00, στον ALPHA

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο ερωτικό δράμα «Σασμός», το οποίο προβάλλεται κάθε βράδυ, Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 21:00, στον ALPHA. Οι ήρωες «παλεύουν» με τα ακραία συναισθήματά τους, ο έρωτας τους καθοδηγεί και η συμφιλίωση φαντάζει απίθανη. Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο.

Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 14 Απριλίου:

Η Καλλιόπη καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά. Η Αργυρώ είναι έξω από το δικαστήριο με τον Άγγελο και τη Βασιλική και της τηλεφωνεί ο Σταύρος να τη ρωτήσει πως εξελίχθηκε η διαδικασία. Όταν κλείνει το τηλέφωνο την πλησιάζει η Βασιλική και της δίνει το γράμμα που έγραψε ο Αστέρης. Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, συναντά, ωστόσο, την άρνησή της. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη;

Ο Καραπάνος και η Στέλλα συζητούν για τη Σεμίνα. Η Στέλλα τον ρωτά εάν την έχει εντοπίσει και σε ποια φάση βρίσκονται οι έρευνες που κάνει ο Καραπάνος, προκειμένου να τη βρουν για να καταθέσει όσα είδα τη στιγμή του φόνου. Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει. Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη.

Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων και ο ένας θα δει τον άλλο όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα.

Δείτε τα sneak preview:

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Νίκη Παλληκαράκη μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω – κάτω

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή – Θα τα καταφέρει, όμως;