Σασμός Spoiler: Ο ρόλος της «Βασιλικής» θα σταματήσει, τελικά, στον πρώτο κύκλο;

Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός και σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, Γιάννης Νταλιάνης

Στον επιτυχημένη δραματική σειρά του ALPHA, «Σασμός», ο ρόλος της «Βασιλικής», τον οποίο υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Αν και τα μέχρι στιγμής spoilers ήθελαν τη «Βασιλική» να αποχωρεί από τη σειρά, καθώς -σύμφωνα με το βιβλίο- πεθαίνει, ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και ταλαντούχος ηθοποιός, Γιάννης Νταλιάνης, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, Μ. Τετάρτη 20/4, στην εκπομπή «Super Κατερίνα, δήλωσε πως αυτό δεν ισχύει.

«Έχει κάνει μια πάρα πολύ σημαντική παρουσία στον “Σασμό”. Είναι πολύ σημαντική η ερμηνεία της εκεί και το έχει ψάξει βαθιά. Είναι πολύ ώριμη και τη θαυμάζω. Δε μου αρέσει να παινεύω εγώ ο ίδιος τη σύζυγό μου, αλλά πραγματικά, πέρα από τη σχέση που έχουμε, έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό.

Απ΄ ότι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου στον Σασμό. Η σειρά έχει έτσι κι αλλιώς ξεφύγει από το βιβλίο. Έχει κρατήσει κάτι από το πνεύμα του, αλλά έτσι συμβαίνει. Από τη στιγμή που κάτι είναι καθημερινό και έχει μεγάλη επιτυχία, αλλάζουν πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η παρουσία της Βασιλικής στον δεύτερο κύκλο» δήλωσε ο Γιάννης Νταλιάνης για τη γυναίκα της ζωής του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και το ρόλο της στον «Σασμό».

Γιάννης Νταλιάνης Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 101, 102, 103, 104: Η Δρόσω ζητά να μάθει απ’ το Νικηφόρο τις προθέσεις του για την Ασημίνα

Μάριος Καπότσης: Αποκαλύπτει τι θαυμάζει στη μέλλουσα σύζυγό του, Κόνι Μέταξα – «Είναι πιο δραστήρια, εγώ πιο πράος»