Μάριος Καπότσης: Αποκαλύπτει τι θαυμάζει στη μέλλουσα σύζυγό του, Κόνι Μέταξα – «Είναι πιο δραστήρια, εγώ πιο πράος»

Το αγαπημένο ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί εντός των προσεχών μηνών

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;», βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 20/4, το πρωί ο Μάριος Καπότσης και φυσικά μίλησε για τη σχέση του με την όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά. Το ταιριαστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz σχεδιάζει να παντρευτεί το καλοκαίρι.

«Η Κόνι είναι πιο χαρούμενη, πιο ενεργητική. Εγώ είμαι πιο πράος. Νομίζω πως ναι, τα ετερώνυμα έλκονται αλλά εντάξει, δεν είναι και έτσι ακριβώς στην προσωπική της ζωή» δήλωσε ο Μάριος Καπότσης.

Τι ήταν εκείνο που τον κέρδισε σε εκείνη; «Είναι πάρα πολύ όμορφη. Στη συνέχεια με εντυπωσίασε ο χαρακτήρας της, είναι πολύ εργατική, δουλεύει όλη τη μέρα. Κάνει πρωταθλητισμό σε αυτό που κάνει, λίγους ανθρώπους ξέρω που να κάνουν τόσα πολλά. Τη θαυμάζω πολύ για αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τη γνωριμία τους, ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε: «Εγώ είχα ένα social dating app, που το είχα βάλει στα Mad Awards για διαφήμιση, και είχα πάει στα acts και εκεί την είδα. Είχαμε μια κοινή φίλη και έτσι έγινε η γνωριμία. Στην αρχή δε μου έκανε καλή εντύπωση. Ήταν λίγο ξινούλα. Είχα κάποιες δουλειές, ήταν πιεσμένη και το μόνο που δεν την ένοιαζε ήταν να γνωριστούμε».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον μελλοντικό πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή: «Τον αγαπάω πολύ τον Λευτέρη. Με βοηθάει και τον βοηθάω όσο μπορώ. Είναι ένας άνθρωπος, από τον οποίο μπορείς να πάρεις πολλά. Είναι μια ιστορία ολόκληρη. Απολαμβάνω τον χρόνο που περνάω μαζί του».

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

 

Σασμός Spoiler: Ο ρόλος της «Βασιλικής» θα σταματήσει, τελικά, στον πρώτο κύκλο;

Εριέττα Κούρκουλου: Το δημόσιο μήνυμά της ενάντια στη μαζική σφαγή ζώων το Πάσχα – «Ο βιγκανισμός βασίζεται στην αγάπη»