Σασμός spoiler: Ο γιος του Καραπάνου είναι ο νέος αστυνόμος, κρύβοντας ένα σκοτεινό παρελθόν.

Ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθεί τον νέο αστυνομικό στο πλευρό του Αντώνη Φραγκιαδάκη. Μόνο που σήμερα σας λέμε πως αυτός ο νεαρός έχει κάτι ιδιαίτερο, αφού ο πανέξυπνος Γεράσιμος είναι γιος του ισοβίτη Καραπάνου, νονού του υποκόσμου και προστάτη του Αστέρη μέσα στις φυλακές. Ο νεαρός αστυνομικός, που είναι ένας περίεργος χαρακτήρας, θα εισβάλει στα επόμενα επεισόδια για να φέρει την απόλυτη ανατροπή, κρύβοντας ένα σκοτεινό παρελθόν.

Ο γιος του Καραπάνου είναι ο νέος αστυνόμος! Το σκοτεινό παρελθόν

Ο Φραγκιαδάκης, παρόλο που στην αρχή βλέπει πως συμπεριφέρεται παράξενα, τον κρατάει κοντά του, για να του μάθει τη δουλειά σωστά. Αμέσως, ο Γεράσιμος προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και γίνεται ο καλύτερος βοηθός του!

Όμως, οι λόγοι που επέλεξε να είναι δίπλα του δεν είναι τυχαίοι, αφού είναι γιος του αδίστακτου Καραπάνου.

Πώς γίνεται όμως, ο πατέρας να βρίσκεται στη φυλακή και ο γιος να είναι αστυνομικός; Πράγματι, οι δύο αυτοί χαρακτήρες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο Καραπάνος έχει αποδείξει πως δεν έχει όρια, πως φτάνει στα άκρα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Αντίθετα, ο Γεράσιμος θα δείξει πως είναι ένας τυπικός χαρακτήρας, με εκρήξεις θυμού απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει η αντίδραση του Φραγκιαδάκη, όταν μάθει τις ανύπαρκτες σχέσεις του βοηθού του με τον πατέρα του.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει τόπλες στη… ζούγκλα (ΦΩΤΟ)

Τζένιφερ Λόπεζ: Η «εκρηκτική» χορογραφία που τρέλανε τους followers της στο Instagram