Σασμός spoiler: Μια νέα βεντέτα ξεκινά στην Κρήτη … ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον πόλεμο που έχει ανοίξει στους Σταματάκηδες

Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον πόλεμο που έχει ανοίξει στους Σταματάκηδες, θέτοντας στο επίκεντρο ένα χωράφι. Ο ίδιος επιθυμεί να καταστρέψει οικονομικά την οικογένεια που προκάλεσε τόσο πόνο στην μητέρα του, αλλά και στους Βρουλάκηδες. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχει, είναι να αγνοήσει την Στέλλα και να κινηθεί με πιο απειλητικό τρόπο, φυσικά όχι μέσω της δικαιοσύνης. Μία νέα βεντέτα ξεκινά στο μικρό αυτό χωριό της Κρήτης.

 

Ο Αστέρης, θέλοντας να προσεγγίσει ξανά τον ξάδελφό του, δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τις συνέπειες. Έτσι, ο Άγγελος του ζητά να αγοράσει ένα χωράφι των Σταματάκηδων, το οποίο θα του δώσει μεγάλη δύναμη.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Αστέρης ξεκινά τις διαδικασίες, νομίζοντας πως με αυτό το χωράφι, θα δώσει τη δικαιοσύνη που χρωστάει στους Βρουλάκηδες. Θέλει να σταματήσει κάθε ίχνος μίσους και βεντέτας, να δημιουργήσει μία νέα συνεργασία. Βέβαια, με αυτόν τον τρόπο δε καταλαβαίνει πως θα ξεσπάσει πραγματικός πόλεμος.

Η γιαγιά Ειρήνη παρακαλάει τον εγγονό της να μη κάνει αυτό το βήμα.

Αντίστοιχα, η Καλλιόπη τσακώνεται άσχημα με τον Αστέρη, τονίζοντας πως το χωράφι αυτό θα είναι η αρχή του τέλους και όχι η έναρξη μιας φιλίας. Ο Αστέρης, όμως, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να “λυτρώσει” τους Βρουλάκηδες.

Ο Άγγελος ετοιμάζει το δυνατό του χτύπημα. Η θεία του βρίσκεται στην αντεπίθεση. Θα καταφέρει η Καλλιόπη να προστατεύσει την περιουσία της ή θα τα χάσει όλα;

Σασμός spoiler: Το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς αναμένεται συνταρακτικό!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η οικογένεια Στεφανέα δε θα ησυχάσει καθόλου! Τι συμβαίνει;