Η Γη της Ελιάς spoiler: Η οικογένεια Στεφανέα δε θα ησυχάσει καθόλου! Τι συμβαίνει;

Διαλυμένη και ψυχολογικά κουρασμένη, η Χάιδω θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία ακόμη δύσκολη κατάσταση. Ο Φίλιππος μόλις έχει ανοίξει τα μάτια του. Η μικρή Στέλλα παραμένει σε κώμα και η σύγχυση είναι τεράστια για το ζευγάρι. Φαίνεται πως δε θα ησυχάσει καθόλου η οικογένεια Στεφανέα. Μετά το σοβαρό ατύχημα που τάραξε τη Μάνη, η Χάιδω θα χρειαστεί να περάσει ξανά μία βόλτα από το δικαστήριο.

 

Οι αρχές καλούν την Χάιδω στο δικαστήριο, ζητώντας της νέα κατάθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η Χάιδω κατηγορείται ως η ηθική αυτουργός για αυτό που συνέβη στον Στέφανο Καπερνάρο. Η ομολογία της τότε στη δίκη, έδειξε πως ο Φίλιππος όπλισε τα χέρια του, επειδή του το ζήτησε η μητέρα του.

Εκείνη νόμιζε πως η βεντέτα των δύο οικογενειών σκότωσαν την κόρη της και τον σύζυγό της.

Η Χάιδω παραδέχτηκε τα λάθη της, χωρίς να γνωρίζει πως αυτά θα την οδηγήσουν σε νέα δίκη.

Ο Λυκούργος στέκεται στο πλευρό της, με την υπόσχεση πως θα τη βοηθήσει να το αντιμετωπίσουν κι αυτό, παρέα. Η Χάιδω στέκεται μπροστά στη δικαστική αίθουσα, έτοιμη να δεχτεί τις κατηγορίες. Ο νους της τρέχει στην μικρή Στέλλα, η οποία συνεχίζει να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Σασμός spoiler: Μια νέα βεντέτα ξεκινά στην Κρήτη … ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον πόλεμο που έχει ανοίξει στους Σταματάκηδες

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο ίδιος εφιάλτης ξεκινά για Μαρίνα και Ευτυχία