Σασμός spoiler: Η Μαρίνα κι η Αργυρώ αποφασίζουν να το σκάσουν στα Ιωάννινα πριν συμβεί κανά κακό, ενώ η γιαγιά Ρηνιώ μένει μαζί με τον Άγγελο ….

Ο Άγγελος, μετά τη δολοφονία του Πετρή, έμαθε ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλάκη. Έχασε τον αδερφό του από τα χέρια του ξαδέρφου του κι η οργή του είναι τεράστια. Ο Άγγελος δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Αστέρη για αυτό που έκανε.

Η γιαγιά Ρηνιώ μαζί με τον Άγγελο! Τι ξέρει;

Ο γιατρός, αφού έμαθε ότι είναι μέρος της οικογένειας των Βρουλάκηδων, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους σταθεί. Αφού η Μαρίνα κι η Αργυρώ καταφεύγουν στα Ιωάννινα για μία νέα αρχή, ο Άγγελος μένει πίσω στην Κρήτη να φροντίσει τη γιαγιά Ειρήνη.

Έτσι, με κάθε τρόπο προσπαθεί να σταθεί βράχος δίπλα στην οικογένεια που μόλις βρήκε.

Η Μαρίνα κι η Αργυρώ αποφασίζουν να το σκάσουν στα Ιωάννινα πριν συμβεί κανά κακό στην οικογένειά τους. Οι δύο γυναίκες θέλουν να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους, αφού κάτι τέτοιο θα ήθελε κι ο Πέτρος τους.

Η γιαγιά Ειρήνη μένει πίσω στην πατρίδα της. Ασφαλώς δεν μπορεί να αποχωριστεί το σπίτι που μεγάλωσε τον γιο και τα εγγόνια της.

Ο Άγγελος, ως νέο μέλος της οικογένειας θα είναι δίπλα της. Αναπτύσσει μία νέα σχέση αγάπης κι εμπιστοσύνης με τη χαμένη του γιαγιά.

Η γιαγιά Ρηνιώ εκμυστηρεύεται στον γιατρό τα πάντα για τους γονείς του. Οι δύο αγαπημένοι ήρωες έρχονται κοντά.

Μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Άγγελος θα είναι δίπλα στη γιαγιά Ειρήνη προσπαθώντας να απαλύνει λίγο τον πόνο της μοναξιάς και της απώλειας στα επόμενα επεισόδια.

Τζένιφερ Λόπεζ: Η «εκρηκτική» χορογραφία που τρέλανε τους followers της στο Instagram

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με διάφανο κορμάκι, πιο σέξι από ποτέ (ΦΩΤΟ)