Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Κάνει το λάθος και αποκαλύπτει το μυστικο της

Οι μέρες περνούν και η ίδια δείχνει να εκμεταλλεύεται το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Νικηφόρος. Άλλωστε, μόνο μέσω αυτού θα καταφέρει να μπει μέσα στο σπίτι του Μαθιού και να αποσπάσει πληροφορίες. Φαίνεται πως το παρελθόν αρχίζει να βαραίνει ολοένα και περισσότερο τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας ιστορίας. Η Νάντια κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της, αγνοώντας τις συνέπειες που κρύβει αυτό το μυστικό της.

Ο Νικηφόρος δεν έχει καταλάβει τις προθέσεις του. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανόλη, αλλά και για τον Ευθύμη, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο της Νάντιας την εργατικότητα και τη δίψα για ζωή. Η νεαρή ηρωίδα συνειδητοποιεί καθημερινά πως μόνη της δε θα καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια ενός έμπειρου ανθρώπου, που θα την οδηγήσει κατευθείαν στον πραγματικό της πατέρα!

Έτσι, η Νάντια κάνει το φρικτό λάθος να πει την αλήθεια στον… Ευθύμη! Η κοπέλα του εκμυστηρεύεται πως αναζητά τον πατέρα της και πως είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να τον βρει. Μάλιστα, του επισημαίνει πως όλες οι υποψίες της κινούνται γύρω από τον Μαθιό. Ο Ευθύμης υπόσχεται να την βοηθήσει, τρίβοντας ύπουλα τα χέρια του! Μία τέτοια αποκάλυψη – βόμβα, θα διαλύσει τους Σταματάκηδες και θα φέρει τη Βασιλική στην αγκαλιά του. Ο Ευθύμης χρησιμοποιεί το μυστικό της Νάντιας προς όφελός του, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και τον Μαθιό.

Παγιδευμένοι spoiler: Ένας νεκρός κι ένα θύμα!

Αννίτα Πάνια: Με ποιόν έχει κρυφή ερωτική σχέση;