Παγιδευμένοι spoiler: Ένας νεκρός κι ένα θύμα!

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Άγγελος αισθανθεί μία αδιαθεσία στις φυλακές. Ανήμπορος να σταθεί στα πόδια του, θα ζητήσει από τους φύλακες να τον οδηγήσουν στο κοντινότερο νοσοκομείο για εξετάσεις. Τα νέα επεισόδια έρχονται γεμάτα από ανατροπές. Ο Άγγελος δολοφονείται εν ψυχρώ, η Άννα κατηγορείται για τον φόνο και όλοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση… Ο άνθρωπος που βοηθά τον Άγγελο να αποφυλακιστεί, είναι -φυσικά- ο Κοσμάς..

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Αλέκος, βλέποντας τον γιο του ένα βήμα πριν τον θάνατο, αποφασίζει να τον βοηθήσει να γλιτώσει. Έτσι, σχεδιάζει την απόδρασή του, γράφοντας το τέλος του..
Η Άννα μαθαίνει για την απόδραση του Άγγελου και αναλαμβάνει δράση, χωρίς -φυσικά- να ενημερώσει νωρίτερα τον Δημήτρη. Τον περιμένει έξω από το νοσοκομείο, τον αρπάζει και τον οδηγεί σε ένα δάσος.

Το επόμενο πρωί, ο Άγγελος εντοπίζεται νεκρός και η Άννα με αμνησία.. Ποιος τον σκότωσε και τι ήθελε να πετύχει μέσα από αυτή την φρικτή πράξη; Μία νέα ιστορία μυστηρίου ξεκινά στα νέα επεισόδια. Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται μήπως πίσω από τη δολοφονία του Άγγελου, κρύβεται ο πατέρας του ο Κοσμάς. Από τον φόβο πως ο γιος του μόνο κακό θα κάνει όσο είναι ζωντανός κι εκτός φυλακής, οπλίζει και με βαριά καρδιά τον πυροβολεί.

Βέβαια, άλλοι υποθέτουν πως ο δολοφόνος είναι ο Γεράσιμος, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την οικογένειά του. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ευθύνεται η Άννα, παρόλο που φυλακίζεται με βαριές κατηγορίες..

Μαύρο ρόδο spoiler: Αφήνει τον Βίκο κάγκελο!

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Κάνει το λάθος και αποκαλύπτει το μυστικο της