Σασμός spoiler: Βαγγέλης και Ευθύμης συμμαχούν και μια νέα βεντέτα ξεκινάει

Ο Σταύρος τραυματίζεται σοβαρά, ύστερα από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο. Ο Μαθιός, ο Αστέρης και η Αργυρώ τον κυνηγούσαν για να πάρουν πίσω το παιδί, το οποίο ο ίδιος είχε απαγάγει.

Βαγγέλης και Ευθύμης συμμαχούν για να σκοτώσουν έναν συγκεκριμένο άνδρα, στη σειρά Σασμός. Μία νέα βεντέτα ξεκινάει από το πουθενά και ξαφνικά όλοι βρίσκονται εκτεθειμένοι στον απόλυτο κίνδυνο. Ποιος είναι ο στόχος τους και ποιος είναι ο λόγος;

Αφού ο μικρός Πετρής έφτασε στα χέρια της οικογένειας, το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε, με τον Σταύρο να χάνει τον έλεγχο. Το αμάξι έπεσε στον γκρεμό και ο Σταύρος μπήκε στην εντατική.

Ο Βαγγέλης, σίγουρος πως το ατύχημα αυτό το προκάλεσε ο Μαθιός, διψά για εκδίκηση. Αν πάθει κάτι ο αδελφός του, είναι αποφασισμένος να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια! Την οργή του εκμεταλλεύεται ο Ευθύμης, ο οποίος αναζητά συμμάχους για αυτόν τον πόλεμο.

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, δέχεται να συνεργαστεί με τον νονό της νύχτας, με σκοπό να εξοντώσουν τον κοινό εχθρό! Βαγγέλης και Ευθύμης γίνονται ένα και ορμούν με λύσσα να καταστρέψουν τους Σταματάκηδες, στη σειρά Σασμός.

Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει» (VIDEO)

«Ξόδεψα 150.000 σε πλαστικές επεμβάσεις, αλλά δεν βρίσκω σύντροφο γιατί τρομάζω τους άντρες»