Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ είναι χαρούμενες, κάθε φορά που ο Άγγελος βρίσκεται στον ίδιο χώρο μαζί τους… ενώ η Μαρίνα δυσκολεύεται να τον δεχτεί στην οικογένεια

Όλοι είναι συντετριμμένοι. Ο Άγγελος παλεύει καθημερινά να κρατά τις ισορροπίες, θέλοντας να κάνει τη νέα του οικογένεια να ξεχαστεί.

Περνούν χρόνο μαζί, γελούν και οι ώρες τους κυλούν ξέγνοιαστα. Είναι πολύ ευτυχισμένες που τον έχουν στη ζωή τους, με αποτέλεσμα ο Άγγελος να ανταποδίδει την αγάπη που δέχεται, επί δέκα.

Η Μαρίνα, όμως, δυσκολεύεται να δεχτεί πως ο Άγγελος μπήκε τόσο γρήγορα στο σπίτι της, στη σειρά Σασμός. Ναι μεν τον δέχεται, αλλά μέσα της αισθάνεται πως προδίδει τον Πέτρο.

Λίγες μέρες αργότερα, ένα ηχηρό της ξέσπασμα θα διχάσει την οικογένεια… Η Μαρίνα, αγανακτισμένη, θα φωνάξει πως δε θέλει ο Άγγελος να πάρει τη θέση του γιου της!

Ο Άγγελος γίνεται μέλος της οικογένειας, με την Μαρίνα να δυσανασχετεί, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που και η ίδια τον έχει αγκαλιάσει σαν παιδί της και χαίρεται που ο γιος του Μάρκου βρήκε -επιτέλους- τις ρίζες του, μέσα της υποφέρει ακόμη για την απώλεια του Πετρή.

Θα θυμώσει με το πόσο γρήγορα ξέχασαν η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη, θα φωνάξει που όλοι συμπεριφέρονται σα να έσβησε ο πόνος, σα να έσβησε ο Πετρής.

Φυσικά, κάνει λάθος… Κανείς δεν ξέχασε τον γιο της και σε καμία περίπτωση ο Άγγελος δε θέλει να πάρει τη θέση του. Τα μαύρα σύννεφα, όμως, δε θα αργήσουν να σκεπάσουν το σπιτικό τους…

Σέρρες: Επιπλέον 31 άτομα εξαπάτησε από το 2008 έως και το 2021 η… γκουρού στις απάτες

Αννίτα Ναθαναήλ: Σε χειμερινή θαλάσσια προπόνηση στην παραλία της Βουλιαγμένης! (video)