Σασμός spoiler: Η Σοφία αποφασίζει να διαλύσει τον γάμο της, με την Στέλλα να μαθαίνει περισσότερα για την σχέση της μάνας της

Όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή και η οικογένεια αυτή διχάζεται. Η Σοφία αποφασίζει να διαλύσει τον γάμο της, με την Στέλλα να μαθαίνει περισσότερα, σχετικά με το ποιος είναι ο περιβόητος εραστής της μητέρας της.

 

Αυτό που δεν περίμενε κανείς, είναι πως η μητέρα της Στέλλας θα πρόδιδε με τέτοιον τρόπο, τόσο τον σύζυγό της, όσο και την κόρη της. Έπρεπε να την προστατεύσει με κάθε κόστος, καθώς η μονάκριβή της κόρη έχει πληγωθεί από την απιστία στο παρελθόν.

Η Στέλλα, όμως, όχι μόνο θα ανακαλύψει το μυστικό της μητέρας της, αλλά θα μάθει και τους λόγους που οδήγησαν την ηρωίδα αυτή στο να γυρίσει την πλάτη της στον σύζυγό της. Η Σοφία και ο εραστής της ζουν έναν μεγάλο έρωτα στη σειρά Σασμός, ο οποίος θα φέρει αρκετά προβλήματα στην οικογένεια.

Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη μίλησε στην Μαρία Ανδρέου, στο 7 Μέρες TV για τον ρόλο της Σοφίας, αλλά και για τους λόγους που οδήγησαν τη γυναίκα αυτή στην απιστία. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

Ο γάμος της Σοφίας με τον Τάσο αντιμετωπίζει μεγάλη φθορά. Εκείνος, ως συνταξιούχος, έχει αράξει. Εκείνη, νεότερη και δραστήρια, βρίσκεται ακόμη σε δημιουργική περίοδο. Έχουν καταντήσει συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι.

Για την μικρή, ο πατέρας της παραμένει η μεγάλη της αδυναμία, είναι το κορίτσι του μπαμπά. Η Σοφία θα βρει στο πρόσωπο της Στέλλας έναν σκληρό κριτή.

Η Στέλλα θα προστατεύσει τον μπαμπά της, θα βάλει τον γάμο της μάνας και του πατέρα της στη ζυγαριά και θα πει στη Σοφία τί αξίζει στη ζωή και τι όχι. Θα της πει ότι τα αντίθετα μπορούν να βαδίζουν πλάι πλάι.

Spoilers

Έναρξη παραγωγής του νέου Opel Astra στο Russelsheim

Spoilers

Τριάντα χρόνια ισπανική κυριαρχία στα νοκ άουτ