Η αποκάλυψη του Μανούσου Μανουσάκη: Η Ειρήνη Παπά δημιούργησε το Τμήμα Ηθών

Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες στην Ελλάδα και σήμερα αποκάλυψε ένα μυστικό για την δημιουργία του Τμήματος Ηθών. Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10», μίλησε για την αξέχαστη Ειρήνη Παπά και τον ρόλο που έπαιξε στην ζωή του.

Με συγκίνηση, ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε ότι είναι αδύνατο να πιστέψει πως η Ειρήνη Παπά δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Αναφερόμενος στις αναμνήσεις του με την Ειρήνη, αποκάλυψε ότι το Τμήμα Ηθών οφείλει την δημιουργία του σε μια ιδέα της ίδιας.

Η Ειρήνη Παπά πρότεινε στον Μανούσο να δημιουργήσει μια σειρά με θέμα την ζωή μιας πόρνης, όμως η ιδέα αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Αντίθετα, η Ειρήνη πρότεινε έναν διαφορετικό τίτλο και έτσι γεννήθηκε το Τμήμα Ηθών.

Με αυτά τα λόγια, ο Μανούσος Μανουσάκης τίμησε τη μνήμη της Ειρήνης Παπά και αναδείχτηκε η σημαντική συνεισφορά που είχε στην καριέρα του. Η Ειρήνη Παπά θα παραμείνει ως ένα αξέχαστο πρότυπο για τον Μανούσο Μανουσάκη και για πολλούς άλλους στον κλάδο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Written by admin

Γιάννης Βογιατζής: Λάτρεψα τη μάνα μου, ο πατέρας μου της έλεγε «αν δεν ήξερα τον γιο μου, θα νόμιζα ότι είναι εραστής σου»

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έρχεται ο γάμος του με τη σύντροφό του – Όλες οι λεπτομέρειες