Σασμός Spoiler 2ος Κύκλος: Η αλήθεια για τον μικρό Πετρή βγαίνει στην επιφάνεια και ο Αστέρης δεν θέλει να ξαναδεί την Αργυρώ μπροστά του!

Η αλήθεια για τον μικρό Πετρή κοντεύει θα σκάσει σαν βόμβα στα επόμενα επεισόδια της σειράς και η οικογένεια Σταματάκη θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει πιο κοντά της. Ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες ξεκινά…

Σασμός Spoiler: Η αλήθεια για τον μικρό Πετρή και η μυστική συνεργασία

Στόχος της οικογένειας Σταματάκη είναι να πάρουν το παιδί από την οικογένεια Βρουλάκη, τιμωρώντας τους για αυτό το τεράστιο ψέμα. Ο Αστέρης δεν θέλει να ξαναδεί την Αργυρώ μπροστά του. Την κατηγορεί για όλα.

Μια μυστική συνεργασία έρχεται στο φως και ανατρέπει τα πάντα. Ποια ήταν η σχέση του Ευθύμη Φαρμάκη με τον Βλάση Καραπάνο; Τι διασυνδέσεις είχαν και ποια ήταν η συνεργασία τους εντός και εκτός φυλακής;

Ο Ευθύμης τον αναφέρει συχνά – ήταν δύο πολύ καλοί συνεργάτες που έκαναν πολλές παράνομες δουλειές. Σύντομα όλα αυτά θα έρθουν στο φως, και τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως. Το παρελθόν του Καραπάνου και του Ευθύμη αποκαλύπτεται μέσα από αναδρομές που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς..

Το ψέμα της Αργυρως είναι τρομερό και δεν συγχωρείται εύκολα. Ο Αστέρης συμφωνεί με τη Βασιλική να δει το παιδί μόνο του και η Αργυρώ πανικοβάλλεται. Η Καλλιόπη δεν θα αργήσει να μάθει τα νέα. Αν αυτό το παιδί έχει αίμα Σταματάκη στις φλέβες του, τότε πρέπει να εγκατασταθεί στο σπίτι τους.

Ο Αστέρης αποφασίζει να συμμαχήσει με τη μητέρα του για να αποκτήσει τον μικρό Πετρή. Η Καλλιόπη και ο Αστέρης πετυχαίνουν τον στόχο τους και το νεαρό αγόρι γίνεται και επίσημα Σταματάκης!

Τι έκρυβαν οι δύο άνδρες και τι τους συνδέει; Ο Βλάσης Καραπάνος εμπιστεύτηκε τον Ευθύμη και μαζί διακινούσαν ναρκωτικά και επιδίδονταν σε άλλες παράνομες δραστηριότητες. Ο θάνατός του έσκασε σαν κεραυνός και ο Ευθύμης αναπολεί το παρελθόν, πικρά… Σύντομα, όλα θα αποκαλυφθούν, και κανείς δεν θα είναι όπως πριν. Μήπως οι δύο άντρες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς που πρέπει κάπως να κλείσουν;

Λακωνία: Η στιγμή που καρχαρίας στο Γύθειο κάνει κύκλους γύρω από βάρκα ψαράδων (vid)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει για τον πατέρα της: «Μου έπαιρνε τα χρήματα και…»