Σασμός Spoiler 3ος Κύκλος: Σε πανικό Αργυρώ και Βασιλική

Ο Αντώνης, με τη βοήθεια της Σοφίας, έρχεται όλο και πιο κοντά σε σκοτεινές μνήμες και ύστερα από μια εκρηκτική συνάντηση με τον Ευθύμη θυμάται. Όπως είναι φυσικό, η είδηση της αποκατάστασης της μνήμης του χαροποιεί τους πάντες.

Συγχρόνως, ο Ευθύμης καταρρέει όλο και περισσότερο, με τις προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί να πέφτουν στο κενό. Την ώρα που η Αργυρώ και η Βασιλική πανικοβάλλονται βλέποντας μπροστά τους στο ξενοδοχείο τον Ευθύμη, ο χειρότερος φόβος του Μαθιού σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός.

Και αυτό για τί το όπλο καταλήγει στα χέρια του Αντώνη, ο οποίος τώρα που δραστηριοποιείται και πάλι είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Μάλιστα, δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν τα καταφέρει…

Την ώρα που οι γυναίκες στην καντίνα ετοιμάζουν ένα γλέντι για τον Αντώνη, ο Μαθιός προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του Νικηφόρου για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του Αστέρη για τον Πετράκη.

Παράλληλα, η Βασιλική έχει στο ξενοδοχείο μία συνάντηση που την αναστατώνει ιδιαίτερα. Η γυναίκα, από εκείνη τη στιγμή, δεν μπορεί να ηρεμήσει και διάφορες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό της. Εν τω μεταξύ, ο Αστέρης περνάει όμορφες στιγμές με τον Πετράκη, αλλά η εμφάνιση ενός προσώπου κόβει απότομα τη χαρά του.

Ο Βαγγέλης, από την άλλη, παλεύει μάταια να τονώσει το ηθικό του Ευθύμη, ο οποίος καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του βυθίζεται στις παραισθήσεις και βλέπει μπροστά του τη Ρέα…

Δεν ξεχνά ο Πάνος Μιχαλόπουλος: ««Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν…» – Το μεγάλο παράπονο για την Ρούλα Κορομηλά

Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει τους λόγους που δεν επιθυμεί να κάνει ξανά πρωινό