Σασμός Γ΄Κύκλος ο Επίλγος: Η Οικογένεια Βρουλάκη ξανά στη Σκιά της Απώλειας

Ο τρίτος κύκλος υπόσχεται δραματικές στιγμές, καθώς η οικογένεια Βρουλάκη βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη μία απώλεια. Στο επίκεντρο της συμφοράς βρίσκεται η Αργυρώ, που πρόκειται να υποστεί το τελικό πλήγμα από την ανελέητη μοίρα.

Η άφιξη του Ανδρέα Βρουλάκη στην Άνω Ποριά αντιπροσωπεύει την κορύφωση του δράματος για αυτήν την οικογένεια, που ήδη έχει πληγωθεί βαθιά και προσπαθεί να ανακάμψει. Παρότι αποτελεί συγγενής, όλοι γνωρίζουν ότι έχει διάθεση για αίμα, κυρίως όμως για αίμα Σταματάκη.

Η Αργυρώ, από μικρή ηλικία, έχει βιώσει πολλές δυσκολίες και έχει υποστεί αρκετές απώλειες στην οικογένειά της, όλες αδίκως και όλες αφήνοντας έναν μεγάλο κενό πίσω τους. Η γιαγιά Ειρήνη ήταν πάντα ο βράχος της οικογένειας.

Ως μοναδική φροντίδα πλέον, η γιαγιά Ειρήνη καλείται να προστατέψει τον μικρό Πετρή από όλες τις δυσκολίες και τις εχθροπραξίες ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η ηλικία της, όμως, και η βαριά της ψυχολογική κατάσταση δεν της επιτρέπουν πολλές ενέργειες.

Η άφιξη του Ανδρέα Βρουλάκη αναμένεται να αποτελέσει το τελικό χτύπημα για την Αργυρώ, καθώς γνωρίζει ότι η παρουσία του στο χωριό απειλεί τη ζωή όλων των κατοίκων. Καθώς ο χρόνος περνά, βυθίζεται σε απόγνωση και καθημερινά μαραζώνει.

Περνά τις ώρες της κοιτάζοντας φωτογραφίες όσων έφυγαν, επιθυμώντας να τους συναντήσει. Ο χρόνος της λιγοστεύει και δεν θα αργήσει να αφήσει την τελευταία της πνοή. Βαρύ πένθος θα επικαλυφθεί πάνω από το σπίτι των Βρουλάκηδων, και τα δύσκολα και προκλητικά γεγονότα θα αρχίσουν.

H Γη της Ελιάς 3ος΄Κύκλος: Η Καταδίκη του Δημοσθένη – Θεία Δικαιοσύνη ή Αυτοκτονία;

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος: Ο Χωρισμός που Αλλάζει Πάντα Τα Πάντα