Σασμός spoiler 3ος Κύκλος ο Επίλογος: Η αλήθεια της Βασιλικής – Ο Νικηφόρος σε σοκ

Στη συνέχεια του αργότερα, η Στέλλα επέστρεψε στο σπίτι της αναζητώντας απαντήσεις για τον Ευθύμη. Δυσκολευόταν να δεχτεί τη σκέψη ότι είχε φύγει από την Κρήτη και δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της. Ταυτόχρονα, στο αστυνομικό τμήμα, προσπαθούσαν να ρίξουν φως στο μυστηριώδες περιστατικό με τον Μαθιό στο μαντρί.

Σασμός spoiler: Η αλήθεια της Βασιλικής – Ο Νικηφόρος σε σοκ

Εν τω μεταξύ, το μένος του Νικηφόρου προς τον Μαθιό δεν είχε τέλος, και αυτό κίνησε τη Βασιλική να κάνει τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής της. Κάλεσε τον γιο της στο δωμάτιο του Μαθιού και εκείνος αντέδρασε. “Έλα πιο κοντά, παιδί μου”, του είπε, και ο Νικηφόρος παρακάλεσε να μην του ζητήσει να βρίσκεται δίπλα στον φονιά του πατέρα του.

Τότε η μητέρα του αποκάλυψε: “Κάνεις λάθος, αγόρι μου. Μπορεί να είναι ο φονιάς του Στεφανή, αλλά όχι του πατέρα σου.” “Τι λες, μαμά; Έχεις τρελαθεί;”, απάντησε εκείνος, και η Βασιλική δεν άργησε να του εξηγήσει: “Ο Μαθιός είναι ο πατέρας σου, Νικηφόρε,” αφήνοντάς τον σε σοκ.

Η έλευση του Αντρέα Βρουλάκη ταράζει τις σχέσεις των χαρακτήρων, καθώς είναι ο μόνος που δεν θέλει να γίνει σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η είδηση ότι η ανιψιά του Αργυρώ είχε σχέση με έναν Σταματάκη και ότι είχαν αποκτήσει ένα παιδί ήταν αρκετή για να ξεσπάσει η ένταση και να προκαλέσει λεκτική επίθεση εναντίον της Μαρίνας.

“Η κόρη σου έγινε μετρέσα του Σταματάκη και εσύ δεν έκανες τίποτα,” την κατηγόρησε, και εκείνη αντέδρασε με ένα χαστούκι. Σύντομα, όμως, αλλάζει τον νου της απέναντι στην οικογένεια της Καλλιόπης και σχεδιάζει το επόμενο βήμα.

Δύσκολες ώρες περνούν οι χαρακτήρες όταν βρίσκονται στο νοσοκομείο, μετά το χτύπημα του Νικηφόρου. Η Βασιλική, επίσης τραυματισμένη από το ατύχημα με το αυτοκίνητό της, δεν τον αφήνει μόνο και τον στηρίζει μέχρις ότου ο Δημήτρης τους διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Ο Μαθιός, αν και αντιμετώπιζε την πίεση όλων, δεν έκανε αργά να σηκωθεί από το κρεβάτι του, μετά από μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση. “Μαθιό μου, κόντεψα να πεθάνω από αγωνία,” του λέει, και όταν εκείνος δει τα τραύματα στο κεφάλι της, ανησυχεί: “Ποιος σου τα έκανε αυτά;”, ρωτάει, αλλά εκείνη τον καθησυχάζει ότι ήταν απλά ένα ατύχημα.

Θυμάστε τη σέξι Φραντζέσκα Μελά από Big Brother; Δείτε την σήμερα…

Έχει τζάκι και πισίνα στον κήπο – Φωτογραφίες από τη μοντέρνα & κομψή μονοκατοικία του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη