H Γη της Ελιάς 3ος΄Κύκλος: Η Καταδίκη του Δημοσθένη – Θεία Δικαιοσύνη ή Αυτοκτονία;

Ο Δημοσθένης αποτελεί έναν από τους βασικούς χαρακτήρες που πάντοτε βρίσκεται στο επίκεντρο της πλοκής, και συχνά, αν όχι πάντα, όχι για καλό. Αφού αποχαιρέτησε τον Κίμωνα, μπορεί να τον είδαμε να θρηνεί τον θάνατό του, αλλά συνέχισε ανεξέλεγκτος τις επικίνδυνες συνωμοσίες του.

H Γη της Ελιάς Γ΄Κύκλος: Η Καταδίκη του Δημοσθένη – Θεία Δικαιοσύνη ή Αυτοκτονία;

Πρόκειται για ένα άτομο χωρίς όρια και ηθικούς περιορισμούς, το οποίο, με στόχο το χρήμα και την εξουσία, είναι έτοιμο να θυσιάσει τα πάντα και όλους, ακόμα και τα δικά του παιδιά. Το τηλεοπτικό κοινό επιθυμεί να τον δει να πληρώνει για τα αμαρτήματά του. Θα υπάρξει άραγε κάποια είδη θείας δικαστικής διαδικασίας;

Ήδη έχουμε διαπιστώσει ότι ο Ορέστης και η Δήμητρα διατηρούν σχέση, αλλά αυτό θα αλλάξει ριζικά από την αρχή της τρίτης σεζόν. Όταν ανακαλύπτει ότι η καρδιά του Κίμωνα βρίσκεται στο σώμα της Δήμητρας, η σχέση τους βρίσκεται σε κρίση και τελειώνει με δυστυχή κατάληξη. Παρ’ όλα αυτά, κάτι πιο ιερό τους ενώνει.

Στόχος τους είναι να αποκαλύψουν μαζί την αλήθεια για τον Δημοσθένη, καθώς ο Ορέστης της εμπιστεύεται ότι διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία κατά του. Συνοψίζοντας, της αποκαλύπτει ότι ο θάνατος του Κίμωνα δεν ήταν αυτοκτονία.

Ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει και προετοιμάζεται για αντεπίθεση, αλλά ένα λάθος της Δήμητρας του δίνει το προβάδισμα. Ο Ορέστης βρίσκεται σε αγωνία για να τη σώσει, και όταν ο Δημοσθένης εξάγει το όπλο, τον πυροβολά πρώτος.

Το δεύτερο σενάριο, ωστόσο, προβλέπει ότι ο Δημοσθένης αυτοκτονεί για να αποπληρώσει τα εγκλήματά του.

Ιλένια Ουίλιαμς: Τη ρώτησαν για τον… Κώστα Αναγνωστόπουλο και δείτε πώς απάντησε για το αν είναι ζευγάρι

Σασμός Γ΄Κύκλος ο Επίλγος: Η Οικογένεια Βρουλάκη ξανά στη Σκιά της Απώλειας