Φώτης Σεργουλόπουλος στον Ορέστη Τζιόβα: Αποκαλυπτική συζήτηση για το παρελθόν τους

«Νομίζω ότι με τη ζωή που έχω κάνει γενικότερα, πολύ εύκολα μπορεί να με “μαυρίσουν”, γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα», λέει ο Ορέστης Τζιόβας για την πολιτική.
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα ο Ορέστης Τζιόβας, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη – συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Στην αρχή, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχολικά του χρόνια, ενώ εξέφρασε την άποψή του για την πολιτική.
«Ήμουν άτακτο παιδί, όχι αληταράς, δεν έκανα άσχημα πράγματα. Ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε, να κοροϊδέψω τον καθηγητή, να τους ξεσηκώσω όλους να πάμε σε γήπεδο. Ήμουν πρόεδρος του 15μελους και τους έπεισα όλους και φύγαμε», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας για τα νεανικά του χρόνια.
Όσον αφορά την πολιτική, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Έτσι όπως είναι η πολιτική ζωή, είναι λίγο απεχθής. Δεν θες να ασχοληθείς, λες ότι θα γίνω σαν κι αυτούς. Πολλοί ξεκίνησαν με διαφορετικά όνειρα και έγιναν σαν τους άλλους. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι η πολιτική, με ενδιαφέρουν τα κοινά, με ενδιαφέρει να προσφέρω. Αυτός ο χώρος είναι πολύ δύσκολος, μπορεί να σε φάει. Και νομίζω ότι με τη ζωή που έχω κάνει γενικότερα, πολύ εύκολα μπορεί να με “μαυρίσουν”, γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα».
Φ.Σ.: Έχεις βρώμικο παρελθόν;
Ο.ΤΖ.: Έχω κάνει κι εγώ τα αίσχη μου!
Φ.Σ.: Καλά έκανες, τα έχεις ευχαριστηθεί;
Ο.ΤΖ.: Ναι!

Φ.Σ.: Δεν έχεις κάνει κακό σε κανέναν;
Ο.ΤΖ.: Όχι, κακό δεν έχω κάνει. Μπορεί να έχω πληγώσει συναισθηματικά.

Written by admin

Ο Πατέρας της Σίλια Κάψη μιλά για την Εγκατάλειψη: Το Τραγικό Τέλος που Προκλήθηκε

Έφυγε από τη ζωή ο 23χρονος πρώην παίκτης του GNTM (ΒΙΝΤΕΟ)