Η δύναμη της Όλγας Βλαχοπούλου: Η μάχη με τον καρκίνο” – Τα στιγμιότυπα από το νοσοκομείο

Ένας συναρπαστικός φορέας προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση. Η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών («Μοναξιά μου όλα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Η νύχτα δυο κομμάτια», «Θύμωσε απόψε η καρδιά» κ.λπ.) αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως διαγνώστηκε με καρκίνο του θώρακα, ευτυχώς σε ένα πρώιμο στάδιο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
«Η πρόληψη σώζει ζωές. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή τη φράση και τις περισσότερες φορές την παραβλέπουμε, επειδή ίσως δεν μας αφορά ή δεν της δίνουμε την κατάλληλη προσοχή; Μέχρις ότου η ασθένεια “χτυπήσει” την πόρτα μας!», γράφει στο μήνυμά της. Η Όλγα Βλαχοπούλου.
«Για την καλή μου τύχη, και το λέω αυτό μετά από τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο που έκανα, μου διαγνώστηκε καρκίνος στο θώρακα! Ευτυχώς σε ένα πρώιμο στάδιο! Μετά από το πρώτο σοκ και μια πολλαπλή αντίδραση συναισθημάτων, όπως φόβο, αγωνία και κυρίως με τη σκέψη μου στα παιδιά μου συνέχεια! Δεν είναι μόνο ο αγώνας που πρέπει να δώσω για εμένα, αλλά και η αγωνία μου για εκείνους που αγαπώ πολύ!», εξομολογείται η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών.
«Όλα θα πάνε καλά! Αυτή η φράση ακούστηκε συνεχώς στα αυτιά μου και συνεχώς, μέχρι να γίνω πεπεισμένη πως δεν μπορεί να είναι αλλιώς! Χθες, η επέμβαση στο Διαβαλκανικό πραγματοποιήθηκε με επιτυχία! Έγινε η ογκεκτομή και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα!
Σε μια ειδική διαδικασία όπως αυτή, καταλαβαίνεις ίσως για πρώτη φορά τι σημαίνει “κύκλος αγάπης”. Από τον εξαιρετικό γιατρό μου Ιωάννη Νατσιόπουλο και την εκπληκτική ομάδα του, μέχρι το νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει το καλύτερο, μέχρι όλους εκείνους που θεωρώ φύλακες αγγέλους μου, την οικογένεια και τους φίλους που έγιναν σαν οικογένεια.
Όλοι ξεχωριστά με έκαναν να αισθανθώ ότι είμαι ο σημαντικότερος άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο! Επειδή αυτοί πρέπει να σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι αγαπούν!», συνεχίζει η Όλγα Βλαχοπούλου.
«Δεν είναι τυχαίο ότι η αγάπη θεραπεύει τα πάντα! Και αν δεν τα θεραπεύει, τα κάνει λιγότερο επώδυνα! Κορίτσια, υπέροχες γυναίκες μου, μην παραβλέπετε τον προληπτικό έλεγχο για κανένα λόγο! Μπορείτε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε εμφανιστεί!
Το ταξίδι μου σε αυτήν την νέα περιπέτεια δεν έχει τελειώσει ακόμα! Θα είναι ένα ταξίδι γεμάτο μάθηση! Και με έκανε πιο δυνατό και πιο ερωτευμένο με τη ζωή! Η ζωή είναι τόσο όμορφη!», καταλήγει η Όλγα Βλαχοπούλου στο μήνυμά της σχετικά με τον καρκίνο του θώρακα.

Written by admin

Έφυγε από τη ζωή ο 23χρονος πρώην παίκτης του GNTM (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανθρωπική πλευρά της Άντζελας Δημητρίου: Μια ισχυρή φιλία που διαρκεί