Σασμός spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική πιάνονται στα πράσα από τον Διακομανόλη

H σειρά αναμένεται να βάλει στοπ τη μεγάλη εβδομάδα προς απογοήτευση του κοινού της, την ώρα που η αγωνία χτυπάει κόκκινο με τη δίκη του Αστέρη.

Σασμός

Αργυρώ και Αστέρης τρέμουν την αναπόφευκτη συνάντησή τους στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ιδιαίτερα όταν έρχεται η ώρα για την κατάθεση της κοπέλας οι δυο τους μοιάζουν έτοιμοι να καταρρεύσουν.

 

Ο Αστέρης γράφει γράμμα το οποίο δίνει στην Αργυρώ μέσω της Άσπας. Η Αργυρώ τελικά θα το διαβάσει περνώντας δύσκολες στιγμές με τα λόγια του άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο.

 

 

Ο Μανόλης καταθέτει και αυτός στη δίκη η οποία αποτελεί το κύριο θέμα στο χωριό. Όλα δείχνουν πως η μόνη σωτηρία του Αστέρη θα είναι η απολογία του.

 

 

Η ώρα της απολογίας του Αστέρη έχει φτάσει. Παρά τις πιέσεις της οικογένειάς του και της Στέλλας, ο Αστέρης συνεχίζει να κρατάει την ίδια στάση. Ο πόνος που βλέπει ότι έχει προκαλέσει σε Αργυρώ και Μαρίνα δεν του αφήνει άλλο περιθώριο.

 

Όλα δείχνουν πως έχουν τελειώσει μετά και την άρνηση του Αστέρη να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η Στέλλα όμως δεν έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί το οποίο θα φέρει την ολική ανατροπή.

 

Την ίδια ώρα ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο καταλήγουν σε μία συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του. Είναι όμως τα πράγματα τόσο απλά;

Όσο η δίκη βρίσκεται στο επίκεντρο, Μαθιός και Βασιλική συνεχίζουν να ζουν τρυφερές στιγμές στον έρωτά τους. Το κρυφό ζευγάρι όμως πέφτει στην αντίληψη του Διακομανόλη ο οποίος τους πιάνει στα πράσα.

 

Ο Μαθιός τότε αναλαμβάνει δράση. Κανονίζει ο Διακομανόλης να μην ανοίξει ποτέ το στόμα του για ότι είδε χρησιμοποιώντας τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ως μέσο.

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Επίσημη ανακοίνωση για τον αρραβώνα (Βίντεο)

Έγκυος η Μαρία Καζαριάν (ΦΩΤΟ)