Jennifer Lopez και Ben Affleck: Επίσημη ανακοίνωση για τον αρραβώνα (Βίντεο)

Στο προσωπικό μήνυμα που έστειλε στους θαυμαστές της, η εμφανώς συγκινημένη Τζένιφερ Λοπεζ, έδειξε το υπέροχο πράσινο δαχτυλίδι της, λέγοντας: «Είσαι τέλειος»

Πάνε περίπου δύο δεκαετίες αφότου οι σούπερ σταρ αποφάσισαν να χωρίσουν και η γνωστή τραγουδίστρια και ο ηθοποιός- σκηνοθέτης αρραβωνιάστηκαν ξανά. Το γεγονός επιβεβαίωσε μέσω ενός βίντεο η JLo, στις 8 Απριλίου.

Στο προσωπικό μήνυμα που έστειλε στους θαυμαστές της, συγκινημένη Lopez έδειξε το υπέροχο πράσινο δαχτυλίδι της, λέγοντας: «Είσαι τέλειος».

Η Lopez και ο Affleck ήταν και πάλι ζευγάρι, τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους. Αλλά το ζευγάρι διέκοψε τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο του 2004.

Μετά τον χωρισμό τους, το δίδυμο συνέχισε να έχει ξεχωριστές σχέσεις, με την Lopez να φέρνει στον κόσμο τα δίδυμα Emme and Max με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony. Ο Affleck από την άλλη έκανε τρία παιδιά – τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel – με την πρώην σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Jennifer Garner.

Αν και είχαν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, η Lopez και ο Affleck παρέμειναν φίλοι και υποστήριξαν δημόσια ο ένας τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια.

Τον Μάιο, μετά τον χωρισμό της Lopez με τον Alex Rodriguez, ο υποψήφιος για Grammy και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός άρχισαν να περνούν ξανά χρόνο μαζί -ακόμη και να απολαμβάνουν μια σύντομη απόδραση στη Μοντάνα.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η JLo και ο Affleck ήτανν αχώριστοι και δέθηκαν ο ένας με τις οικογένειες του άλλου. «Η Jennifer έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να γνωρίσει τα παιδιά του Μπεν και να τα καλωσορίσει στο σπίτι και τη ζωή της», είπε πηγή στο E! News τον Αύγουστο. «Έχουν περάσει πολύ χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και να αφήσουν τα παιδιά να διασκεδάσουν και να δεθούν».

Ήλιος spoiler: Ανακαλύπτουν τον δολοφόνο! Εξελίξεις στην σειρά …

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική πιάνονται στα πράσα από τον Διακομανόλη