Σασμός spoiler: Ο Μαθιός επιμένει να μάθει τι γνωρίζει ο Μανόλης για τον φόνο του Στεφανή

σασμος

Στην τηλεθέαση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Σασμός έχει καταφέρει να κερδίσει για τα καλά το κοινό, με την αγωνία και το ενδιαφέρον για τη συνέχεια όλο και να μεγαλώνει.

 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο λοιπόν είδαμε τον Πέτρο και την Σεμίνα να συναντιούνται και πάλι. Οι δυο τους πλέον αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους, παρά τις αντιξοότητες, την ίδια στιγμή που Αργυρώ και Αστέρης απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Νικηφόρο φτάνει.

Κατά τα άλλα, ο Μαθιός προσπαθεί να ανακαλύψει πόσα γνωρίζει ο Μανόλης για το φόνο του Στεφανή, την ίδια ώρα που ο Άγγελος επιχειρεί προσεκτικά να μάθει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του.

Ένας έρωτας αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια. Μία τυχαία συνάντηση πυροδοτεί νέες εντάσεις. Ένα κλειδί για ένα κουτί ανοίγει τις πόρτες σε ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Πόσες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια και ποιες από αυτές θα αντέξουν στο φως;

Θα αποδειχτεί ο έρωτάς του με την Τζένη δυνατότερος από την απόσταση που τους χωρίζει;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» (27/10, 21:00)

Η Καλλιόπη βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Ο Διονύσης προχωράει στην παράδοση των αρχαίων, έχοντας μπλέξει για άλλη μία φορά, τον Κώστα, αλλά η αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση.

Ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σεμίνα για μία ακόμη φορά καλώντας τη στο μαγαζί που θα παίζει μουσική. Νικηφόρος και Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή.

Τον Νικηφόρο όμως τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Τζένη του ανακοινώνει το ενδεχόμενο να φύγει για πάντα στον Καναδά, στους γονείς της και περιμένει με αγωνία την απόφαση της.

Τόσο ο Αστέρης, όσο και η Αργυρώ προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που έγινε η αιτία να χωρίσουν. Κανείς όμως δεν ανοίγει το στόμα του… μέχρι στιγμής.

Η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη γιατί η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και μαθαίνει το φύλο του μωρού. Ένα ατύχημα όμως θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια και το παιδί.

Spoilers

Νεκρή η Αγγέλα Αγναντή: «Έσβησε” για πάντα το χαμόγελο της

Spoilers

GNTM 4 – Κυβέλη: Προσπαθώ να μην βγω σκύλα στα πλάνα