Σάρον Στόουν: «Προέρχομαι από μια πολύ κατεστραμμένη οικογένεια – Είμαι περήφανη που επιβίωσα»

Για το σοβαρό πρόβλημα που παραλίγο να της στερήσει τη ζωή, μίλησε ανοιχτά η Σάρον Στόουν σε συνέντευξή της στο «People». Όπως υποστηρίζει, νιώθει πλέον πιο άνετα να μοιράζεται δημοσίως αυτό που της συνέβη.

Πριν περίπου 22 χρόνια, η ζωή της διάσημης σταρ διακυβεύτηκε σοβαρά και άλλαξε για πάντα μετά την αιμορραγία της σπονδυλικής αρτηρίας για εννέα ημέρες μέσα στον εγκέφαλό της. Το 2001, λοιπόν, οι γιατροί της έδιναν πιθανότητες μόνο 1% για να ζήσει από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Συναγερμός πριν τον Ολυμπιακό και… μεταγραφή

Από την άφιξή της στο κόκκινο χαλί των Καννών, το 2022

Και πότε ήρθε όλο αυτό το αναπάντεχο γεγονός για να οδηγήσει τον ρου της ζωής της σε νέα μονοπάτια; Όταν ήταν στο σημείο της ακμής της, στην άνθισή της, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τι τραγική ειρωνεία…

Πέντε χρόνια πριν είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Καζίνο» και λίγους μήνες πριν, είχε μόλις προχωρήσει στην υιοθεσία του γιου της Ρόαν, ενώ ήταν παντρεμένη με τον εκδότη Φιλ Μπρόνσταϊν.

«Έχασα όλα εκείνα τα πράγματα που ένιωθα ως πραγματική ταυτότητα και ζωή μου.»

Το 2018, με τον γιο της, Ρόαν, σήμερα 23 ετών πλέον, να τη συνοδεύει τότε στις Κάννες

Η ξαφνική καμπή στη ζωή της

Στα 65 της πλέον, αυτή η γυναίκα με τον διαπιστωμένα υψηλό δείκτη ευφυίας, έχει επιζήσει από τόσες κακοτοπιές στη ζωή της, κάποιες απ’ αυτές σχεδόν μοιραίες.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα, για πολύ καιρό υποκρινόταν ότι δεν συνέβαινε τίποτα, ότι όλα ήταν καλά, παρά τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που είχε αντιμετωπίσει.

Ωστόσο, όπως λέει, «Χρειάζομαι οκτώ ώρες την ημέρα ύπνο συνεχή, προκειμένου να λειτουργεί η φαρμακευτική αγωγή που παίρνω για τον εγκέφαλό μου, προκειμένου να μην έχω επιληπτικές κρίσεις. Οπότε είμαι μια υποψήφια εργαζόμενη με αναπηρία και αυτός είναι ο λόγος που δεν με προσλαμβάνουν και πολύ. Υπάρχουν πράγματα τα οποία αντιμετωπίζω εδώ και 22 χρόνια και πλέον είμαι ανοιχτή στο να τα συζητήσω τώρα».

Η σκοτεινή περίοδος – Ο χαμένος τα παίρνει όλα

Η Σάρον Στόουν η οποία έχει υιοθετήσει κι άλλα δύο παιδιά, τους γιους της, Laird και Quinn, 18 και 17 χρονών, μίλησε πλέον για την πιο σκοτεινή περίοδο που βίωσε εκ των υστέρων: ο γάμος της κατέρρευσε (αυτή και ο Μπρονστάιν χώρισαν το 2004) και όπως υποστηρίζει η ίδια, το Χόλιγουντ έπαψε να την καλεί.

Όσο διαρκούσε η περίοδος της ανάρρωσής της, τραύλιζε, δεν έβλεπε καλά και για πολύ καιρό υπέφερε από απώλεια μνήμης.

«Τα έχασα όλα. Έχασα τα χρήματά μου, έχασα την κηδεμονία του παιδιού μου, έχασα την καριέρα μου. Έχασα όλα εκείνα τα πράγματα που ένιωθα ως πραγματική ταυτότητα και ζωή μου».

Τα αποθεματικά δύναμης κι ανθεκτικότητας

Όταν ρωτήθηκε πού βρήκε το κουράγιο και το θάρρος να επιβιώσει, εξήγησε η Σάρον Στόουν, «Προέρχομαι από μια πολύ κατεστραμμένη οικογένεια. Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι το να φροντίζω τον οποιοδήποτε άλλον εκτός από τον εαυτό μου, ήταν εντάξει.

Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω ότι είχα μια ζωή δική μου και δεν χρειαζόταν να φτιάξω κανέναν άλλον και ότι ήταν εντάξει να λαμβάνω φροντίδα για μένα κι ότι ήμουν αρκετή ακόμη και ως άνθρωπος με αναπηρία.

Αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτόν μου και για τα επιτεύγματά του – κυρίως που επέζησα βοηθώντας άλλους να επιβιώσουν».

Στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει 3,8 εκατομμύρια ακόλουθους και στις αναρτήσεις της μοιράζεται κομμάτια και στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ανεκδοτάρα: Το ζευγάρι και ο έγγαμος βίος

Το Προξενιό της Ιουλίας spoiler: Αυτός σκοτώνει τον πατέρα της Ιουλίας