Βρήκαμε… τον πιο μισητό άνθρωπο του πλανήτη … Κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλεί

Μπορεί το φαγητό στα εστιατόριά του να είναι -κατά γενική ομολογία- νόστιμο, ωστόσο ο Nusret, γνωστός και ως Salt Bae, φαίνεται πως είναι ο πιο αντιπαθητικός άνθρωπος στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Μετά το επιεικώς απαράδεκτο και προκλητικό σόου που έδωσε κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ στο Κατάρ, αυτή τη φορά ο τούρκος σεφ κατάφερε ξανά να εξοργίσει τον κόσμο εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε σε βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του TikTok και που (φυσικά) έγινε αμέσως viral, ο Nusret πήγε ο ίδιος να σερβίρει την παρέα του που είχε κάτσει σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου της Ντόχα στο Κατάρ.

Εκείνοι αγόρασαν μία από τις διάσημες μπριζόλες του, πλήρωσαν… 560 ευρώ, όμως ο Τούρκος σεφ έσκασε μύτη με ακουστικά στα αυτιά του, χωρίς να τους δώσει καν σημασία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όση ώρα έκοβε τη μπριζόλα και τον τράβαγαν βίντεο, εκείνος μιλούσε με κάποιον στο τηλέφωνό του μέσα από τα ακουστικά!

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, η παρέα δεν ευχαριστήθηκε καθόλου το σόου του Nusret, δίνοντας μετά… ένα αστεράκι στις κριτικές της Google.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Άλλωστε τα εστιατόρια του Salt Bae δείχνουν να είναι γεμάτα από αρνητικές κριτικές δυσαρεστημένων πελατών. Όχι με τη γεύση, αλλά με τη γενικότερη συμπεριφορά του σεφ.

@ehtisham_aziz

Saltbae guy review Qatar 📝🇶🇦 food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) 😡🙄 #fyp #fypシ #xyzbca #saltbae #argentina🇦🇷 #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica

♬ Call Out My Name – The Weeknd

Πηγή: in.gr

Κατερίνα Καραβάτου – my stlye rocks: «Ήθελα να κάνω διαφορετικά πράγματα και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία»

H Έλενα Κρεμλίδου ποζάρει μόνο με τις ζαρτιέρες – φωτογραφία