Ρούλα Πισπιρίγκου: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στα δικαστήρια – Είχε ζητήσει να «κατέβει» ανάρτηση που αφορούσε την κατάσταση υγείας της Τζωρτζίνας

«Θάνατος, θάνατος, ψόφα» φώναζε το πλήθος, καθώς η 33χρονη περνούσε το κατώφλι του γραφείου της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας

Στην Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 12:00 σήμερα (Δευτέρα, 4/4/2022) η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, για να λογοδοτήσει για πρώτη φορά στην ανακρίτρια.

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ η κατηγορούμενη έφτασε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, φορώντας μαύρο μπουφάν και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Τα μέτρα ασφαλείας της κατηγορούμενης είναι πρωτοφανή.

Διμοιρίες των ΜΑΤ και μονάδες της ΟΠΚΕ είχαν αποκλείσει την είσοδο στο κτίριο 9, όπου απολογείται η 33χρονη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως σημειώθηκαν σπρωξίματα την ώρα που οδηγούνταν προς την ανακρίτρια.

Η 33χρονη πέρασε το κατώφλι του γραφείου της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί και φώναζε «Θάνατος, θάνατος, ψόφα».

Σήμερα θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών, που την κατέστησαν υπόλογη για τον φόνο του παιδιού της.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα, η οποία στις 29 Ιανουαρίου είδε την τρίτη κόρη της να καταλήγει στα χέρια των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προσέρχεται σε απολογία αρνούμενη ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο της 9χρονης και ενώ είχε κηδέψει τα άλλα δύο κοριτσάκια της, η 33χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

H Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να κατέβει άρθρο που αφορούσε τη διασωλήνηση της Τζωρτζίνας

Την ίδια ώρα, οι συγκλονιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών αδελφών από την Πάτρα δεν σταματούν. Η συντάκτρια του ιστότοπου infokids.gr, Κωνσταντίνα Ντουντούμη, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για μία ανάρτηση που είχε κάνει η ιστοσελίδα και αφορούσε την κατάσταση υγείας της Τζωρτζίνας. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει επιτακτικά  να «κατέβει» to post.

Για τον  περίεργη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον χαμό των τριών παιδιών, υποστήριξε: «Είχαμε αναδείξει το θέμα της Μαλένας αλλά και της Ίριδας και το πόσο τραγική ήταν η ιστορία και αυτό που έχει συμβεί με την οικογένεια. Είχαμε συγκλονιστεί. Βλέποντας την πορεία της Τζωρτζίνας, δημοσιεύσαμε και την πορεία της Τζωρτζίνας και η Ρούλα Πισπιρίγκου μας ζήτησε με προσωπικό μήνυμα να «κατέβει» η ανάρτηση».

«Τον Απρίλιο του 2021, μαθαίνοντας ότι και η Τζωρτζίνα ήταν διασωληνωμένη, δεν μπορούσαμε παρά να το αναδείξουμε και αυτό. Αναλογιζόμενη το τι έχει συμβεί τώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα και στην ιστορία του τρίτου παιδιού. Το άρθρο δεν είχε αιχμές για την οικογένεια, απεναντίας είχαμε συγκλονιστεί με το γεγονός. Στα σχόλια που είχε το άρθρο, οι άνθρωποι έκαναν λόγο για γονιδιακό πρόβλημα. Σίγουρα μας παρακολουθούσε για να μας ζητήσει να το κατεβάσουμε αμέσως. Μόνο η ίδια η μητέρα απευθύνθηκε σε μας και όχι ο πατέρας» πρόσθεσε.

Ακόμη, η κ. Ντουντούμη ανέφερε ένα περιστατικό που ένας άνδρας κάλεσε την ιστοσελίδα και απειλούσε.

«Αρχές Μαρτίου 2022, λάβαμε ένα τηλεφώνημα από έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος μας απείλησε, μας έριξε έναν οχετό από βρισιές και κακά σχόλια και απαιτούσε να μην ασχοληθούμε ξανά με το θέμα και να μην ασχολούμαστε με τη μητέρα, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε. Επιφυλασσόμαστε ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη» τόνισε η κ. Ντουντούμη.

«Το θέμα της σπιτονοικοκυράς είναι ένα θέμα που συνδέεται με την υπόθεση της Πάτρας. Στην ιστοσελίδα μας εστιάζουμε στα παιδιά και τις μητέρες, και αυτό που έχει προκύψει είναι κάτι καινούριο» δήλωσε, τέλος.

Βίντεο: protothema.gr

Κατερίνα Λιόλου – Δημήτρης Κεχαγιάς: Χώρισαν ξανά;

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική ταράσσεται, όταν η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες για τον φονιά του Στεφανή