Ρόδος: Στη δίκη του Καθηγητή που έκανε ερωτική εξομολόγηση σε 14χρονη και χτύπησε τον πατέρα της

news

Την 13η Δεκεμβρίου ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα αναβιώσει η πολύκροτη υπόθεση με κατηγορούμενο για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για πρόκληση σωματικής βλάβης έναν 52χρονο εκπαιδευτικό, που καταμηνύθηκε από έναν 49χρονο πατέρα 14χρονης μαθήτριας, για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» ο εκπαιδευτικός φέρεται την 30η Νοεμβρίου 2019 στις 03.00 να εισήλθε παράνομα σε περικλεισμένο χώρο της οικίας του 49χρονου και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα ο 49χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στον Αρχάγγελο, με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του. Τη στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι εκεί περίμενε ο κατηγορούμενος, που μόλις αντίκρισε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο 49χρονος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο κατηγορούμενος, που είχε ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για την μεταξύ τους σχέση. Η ανήλικη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε από αυτό είχαν επαφές μέσω του facebook.

H σχέση αυτή εξελίχθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές.

news

Αντιστράτηγος Ε.Α. Κωνσταντίνος Κούσαντας: Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος – Η αναζήτηση των νέων κανονισμών των Ολυμπιακών Αγωνισμάτων

Τηλεθέαση: Οι απειλές του Μαθιού στην Αργυρώ… έδωσαν 30άρια στον Σασμό