Ρεκόρ υπογραφών για το ψήφισμα για τα Τέμπη: Ξεπέρασε τις 856.000 υπογραφές

Το διαδικτυακό ψήφισμα αποτελεί την κορυφή του κοινωνικού αιτήματος που διατυπώθηκε άμεσα μετά την τραγωδία στις Τέμπες και παραμένει επίκαιρο μέχρι σήμερα, με την απαίτηση να μην υπάρξει καμία κάλυψη και να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνο πρόσωπο, ανεξαρτήτως θέσης και αξιώματος που κατέχει.

Ο επόμενος στόχος είναι η συγκέντρωση 1.000.000 υπογραφών. Μόλις αυτό επιτευχθεί, η Μαρία Καρυστιανού θα καταθέσει τις υπογραφές στη Βουλή και θα ενεργοποιηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

«Οι Έλληνες πολίτες ζητούν από τη Βουλή να ξεκινήσει τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος και να εφαρμόσει το νόμο περί ευθύνης των υπουργών, καθώς και να καταργήσει τη βουλευτική ασυλία όταν υπάρχει ανάγκη επιβολής ποινικής ευθύνης σε πολιτικά πρόσωπα. Η ατιμωρησία δεν συμβαδίζει ούτε με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αξίες που μας καθοδηγούν! Κατά τη διαδικασία, θα ζητηθεί μια χρηματική συνεισφορά, η οποία είναι προαιρετική και δεν έχει σχέση με τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά με την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέξτε την κοινοποίηση αντί της χρηματικής συνεισφοράς, μέσω email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει το μήνυμα-κάλεσμα της Μαρίας Καρυστιανού.

Μπορείτε να βρείτε το ψήφισμα εδώ.

Written by admin

Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει: Ο Αναστάσιος Ράμμος απέδειξε ασυνεπής λόγω ουσιών

Πύρρος Δήμας: «Δεν μπορούν να μεγαλώσουν το αδερφάκι τους, γιατί…» – Η αποκάλυψη για τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο και το 5ο μωρό του με την Σκαφίδα