Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει: Ο Αναστάσιος Ράμμος απέδειξε ασυνεπής λόγω ουσιών

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τη μεγεθυντική συνέντευξη που έδωσε ο Αναστάσιος Ράμμος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου αποκάλυψε τον αγώνα που δίνει με τις εξαρτήσεις του. Η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε πως η ατμόσφαιρα γύρω από τον τραγουδιστή έλεγε ότι η συγκεκριμένη κατάσταση δεν οδηγούσε πουθενά.
«Είναι πολύ πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος και νομίζω ότι σε αυτό το ταξίδι εναντίον των εξαρτήσεων, το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσεις αυτό που συμβαίνει και στη συνέχεια να πεις όχι, εγώ δεν είμαι αυτό και θα το αντιμετωπίσω. Γνωρίζω από άτομα που είναι στο περιβάλλον του ότι η κατάσταση κάποια στιγμή είχε φτάσει σε ένα σημείο, όπου άνθρωποι που τον αγαπούσαν και είχαν όνειρα γι ‘αυτόν έλεγαν ότι δεν βγαίνει πουθενά. Λόγω των ουσιών και των εξαρτήσεων, ήταν εντελώς ασυνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν μπορούσε να είναι συνεπής, ήταν ανακόλουθος στις συμφωνίες του και σε ό,τι προσπαθούσε να ξεκινήσει, ενώ είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα.
Με τις εξαρτήσεις μπορεί στην αρχή να νομίζεις ότι το έχεις υπό έλεγχο και επειδή το περιβάλλον σου και κάποιοι άνθρωποι που σε αγαπούν δεν το έχουν καταλάβει, να νιώθεις ότι είναι εντάξει και περνάς καλά και γεμίζεις κάποια κενά γιατί είσαι αξιόπιστος σε άλλους τομείς της ζωής σου. Όταν ωστόσο αρχίζεις να το χάνεις και έχεις ένα γύρισμα και σε ψάχνουν στο τηλέφωνο γιατί έχεις συμφωνήσει κάτι με τη δισκογραφική εταιρεία, εκεί οι άνθρωποι που σε αγαπούν και πιστεύουν σε σένα θα πούν ότι δεν πάει έτσι» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Εγώ δεν σας έχω πει ότι πήγα σε ένα καμαρίνι και κάνω έτσι και βλέπω ένα διαβατήριο και ακόμη δεν είχε καταλάβει ότι το είχε χάσει. Αυτό μπορεί να έχει συμβεί και σε ένα άτομο που έχει ξεχάσει τα πράγματά του, αλλά το παιδί αυτό έχει περάσει πολλές δυσκολίες» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Written by admin

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Έναν χρόνο μετά το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς, συγκλονίζει η Ντίνα που επέζησε

Ρεκόρ υπογραφών για το ψήφισμα για τα Τέμπη: Ξεπέρασε τις 856.000 υπογραφές