«Ραγίζει» καρδιές η Δήμητρα Λιάνη: «Του έλεγα “σήκω” ενώ είχε φύγει από τη ζωή – Οι τελευταίες στιγμές του Ανδρέα ήταν…»

Latest

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε καλεσμένη και παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Λιάνη την Κυριακή 22/10. Η ίδια «ράγισε» καρδιές, μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Παπανδρέου και αποκάλυψε ότι του έλεγε «σήκω» ενώ είχε φύγει από τη ζωή.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις τελευταίες στιγμές που έζησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας πως ήταν πολύ συγκινητικές. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύνταξη που παίρνει.

«Οι τελευταίες στιγμές του Ανδρέα ήταν πολύ συγκινητικές. Δεν έφευγα από το πλάι του, ήμουν εκεί συνεχώς. Πήγαινε καλύτερα και ξαφνικά ήταν, αυτό που λέω μέσα μου, ότι πατάω ένα κουμπί και θέλω τώρα να φύγω. Ήταν σαν να το αποφάσισε ο ίδιος. Αισθανόταν σε εκείνη τη φάση κάπως αδύναμος και δεν ήθελε αυτή η εικόνα του να βγει προς τα έξω, ας πούμε στο συνέδριο το οποίο ερχόταν», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Υπήρχε ένα “σ’ αγαπώ και δεν θα σε απαρνιόμουν ποτέ και ότι σε ευχαριστώ για όσα χρόνια μου χάρισες”. Εγώ διερωτώμουν γιατί, αφού όλα πάνε καλά, σε σημείο που είχα πάθει ένα σοκ, όταν έφυγε. Δεν το πίστευα, τον μάλωνα, του έλεγα “σήκω” ενώ είχε φύγει από τη ζωή», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Δείτε το βίντεο

Ανέκδοτο με οικοδόμους: Ο Ιταλός, ο Γερμανός και ο Πόντιος

Latest

Συγκινεί η Άννα Βίσση για τον αλκοολισμό της Σοφίας Καρβέλα: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά»