«Ήμουν τρομοκρατημένη. Ο Ανδρέας είχε σκηνοθετήσει…» – Αποκαλύψεις «βόμβα» από την Δήμητρα Λιάνη 27 χρόνια μετά το θάνατο του Παπανδρέου (Vid)

Latest

Καλεσμένη στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη και προέβη σε αποκαλύψεις ¨βόμβα» για το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου που έχει αφήσει εποχή. Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση τους, τον έρωτα που υπήρξε μεταξύ τους και τα αρνητικά σχόλια που άκουγε τότε. Ενώ, κόλαφος ήταν η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Ήμουν τρομοκρατημένη. Ο Ανδρέας είχε σκηνοθετήσει…»

«Είναι γεγονός! Ένιωθα ότι ήταν κομμένα τα πόδια μου, δεν είχα εξοικειωθεί. Όταν έχεις κόσμο παθιασμένο από κάτω, να σε χειροκροτεί, για μένα ήταν έξω από τη δική μου νοοτροπία και έπρεπε να μπω σε αυτό το κλίμα.

Γυρίζοντας μετά από τέτοια πίεση, με έπαιρνε εκδότης και μου έλεγε “Μην τολμήσεις να έρθεις”. Μετά από πόσο καιρό οι μάσκες πέφτουν. Πού είναι όλα αυτά που σε κατηγορούσαν; Η Δήμητρα ήταν ένα παιδί με παιδική αφέλεια και ίσως ήταν και η παιδική αγνότητα που ο Ανδρέας αγάπησε και εκτίμησε.

Κάποτε είπε σε συνέντευξή του ότι “Η Δήμητρα ήταν ο πιο ανιδιοτελής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα μπορούσε να μου ζητήσει τα πάντα και δεν ζήτησε τίποτα”. Όταν τα λέει αυτά ένας παγκόσμιος ηγέτης μόνο να συγκινείσαι μπορείς.

Μου είχε πει τότε ότι θα μου κάνει κάποιο νόημα και δεν είχα φανταστεί όλο αυτό. Το είχε σκηνοθετήσει στο μυαλό του και με είχε αφήσει απέξω. Με είχε αφήσει απέξω στο ότι θα πάμε στο Λονδίνο. Μου είχε πει ότι θα πάμε για εξετάσεις.

Γνώρισα τον Κρεμαστινό και μου είπε ο Ανδρέας να του πω ότι θα πάμε το βράδυ για φαγητό. Όταν του το είπα, μου λέει “Τι λέτε κυρία μου; Ο πρόεδρος θα μπει κατευθείαν στο νοσοκομείο για εγχείρηση”. Οπότε σκουντάω τον Ανδρέα και του είπα “Τι λέει;” και έτσι έμαθα. Ό,τι θα με τρομοκρατούσε το περνούσε πιο υπόγεια.

Ο Τύπος ήταν σκληρός μαζί μου από την αρχή μέχρι το τέλος. Ίσως λίγο άδικος!

Νομίζετε ότι ο Ανδρέας δεν με πέρασε από σαράντα κύματα; Ήμουν συνεχώς εκεί, δεν έφυγα, δεν πήγαινα κάπου αλλού. Μου είπε “Πάρε δύο τρία ρούχα και βλέπουμε”. Φύγαμε 2-3 μήνες που ήταν καλοκαίρι και δεν είχα ρούχα.

Υπήρξε δημοσιογράφος που μετρούσε το μήκος της φούστας. Υπήρξε τότε μεγάλη στεναχώρια αλλά υπήρξε ένας Ανδρέας που έλεγε ότι αυτά θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Δεν είχα σκεφτεί να φύγω από αυτή τη σχέση. Ήμουν τόσο ερωτευμένη και αγαπούσα τον χαρακτήρα του.

Η σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο ήταν τόσο γεμάτη από ιστορία, από πολιτική που μάθαινα. Ήμουν τρομοκρατημένη στο πρώτο διάστημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

«Η παρέα όλο και λιγοστεύει» – Οι 14 θάνατοι που «στοιχειώνουν» το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (photo)

Ανέκδοτο με τον Μπόμπο: O Mπόμπos στην εκκλησία