«Ράγισε» καρδιές η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ: «25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν, του είπα ..»

«Τη ζωή μας σταμάτησαν 13 σφαίρες. Στα 31 χρόνια που ήμασταν ζευγάρι πέρασε η σχέση μας και από διακυμάνσεις, αλλά η αγάπη μας ήταν τόσο δυνατή που μπορούσε και ξεπερνούσε οποιοδήποτε εμπόδιο»

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και «ράγισε» καρδιές, αποκαλύπτοντας πως 25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν, του είπε σ’ αγαπώ».

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο, με τον Γιώργο γνωριστήκαμε το 1987 και γίναμε ζευγάρι το 1990 και έκτοτε τη ζωή μας σταμάτησαν 13 σφαίρες που του έριξαν κοντά στο σπίτι μας.

Εγώ ήμουν στο σπίτι, δεν άκουσα κάτι, ενημερώθηκα από μία γειτόνισσα ότι κάτι έγινε. Η γειτόνισσα αυτή τραβούσε αποκλειστικές φωτογραφίες για να τις δώσει στον Γιώργο ως θέμα. Δυστυχώς ήταν πρωταγωνιστής ο ίδιος ο Γιώργος. Τα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν σαν μετωπική, αλλάζει η ζωή σου εντελώς» είπε αρχικά η Στάθα Καραϊβάζ.

«Με τον Γιώργο ήμασταν και φίλοι εκτός από ζευγάρι. Στα 31 χρόνια που ήμασταν ζευγάρι πέρασε η σχέση μας και από διακυμάνσεις αλλά η αγάπη μας ήταν τόσο δυνατή που μπορούσε και ξεπερνούσε οποιοδήποτε εμπόδιο. Αυτό που έχω στα αφτιά μου και το εύχομαι σε όλα τα ζευγάρια είναι η τρυφερότητα.

Με έλεγε «νανάκι» λόγω του ύψους μου. Καθημερινά και πολλές φορές λέγαμε σ’ αγαπώ. Και αυτό δεν ήταν τυπικό. Φιλιόμασταν το πρωί και όταν ερχόταν από τη δουλειά. Ήταν ένας άνθρωπος που έφερνε λουλούδια και γλυκά στο σπίτι του» πρόσθεσε η Στάθα Καραϊβάζ

Πέτρος Κουσουλός για δολοφονία Καραϊβάζ: «Τον πρώτο καιρό είχα προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια – Είχα πάθει σοκ»

Ο Πέτρος Κουσουλός ήταν σήμερα (07/10) καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “I Love Σου Κου”. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Ήταν Παρασκευή, ο Γιώργος είχε φύγει λίγο νωρίτερα. Μας χαιρέτησε και είπε “θα πάω νωρίτερα σπίτι, μήπως πάω με τον γιο μου μια βόλτα”. Έφυγε γύρω στις 2 παρά τέταρτο.

Πήγα σπίτι και με πήρε η αρχισυντάκτρια και μου είπε ότι χτύπησε ο Γιώργος. Έτσι όπως μου το είπε, νόμιζα ότι είχε κάποιο τροχαίο.

Στη συνέχεια με πήρε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και μου είπε τα μαύρα μαντάτα. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς, γκρεμίστηκε ένας κόσμος», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο Πέτρος Κουσουλός είπε στη συνέχεια: «Φοβήθηκα τότε. Δεν ξέραμε για ποιο λόγο δολοφονήθηκε. Δεν ήξερα αν είχε να κάνει με κάποιο θέμα που μπορεί να είχαμε θίξει μέσα από την εκπομπή.

Δεν σου κρύβω ότι τον πρώτο μήνα μέχρι να ξεπεράσω το σοκ, είχα προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια, προκειμένου να με πηγαίνει στις διάφορες υποχρεώσεις μου. Είναι σοκ!».

Latest

Άννα Μποντζόρνι: Η sexy Ιταλίδα που θα σε κάνει να δεις τον στίβο με… άλλο μάτι (pics)

Ανέκδοτο με σεξολόγο: Το λάθος πρόβλημα