Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ. Νέο βίντεο. Έκαναν το λάθος Οι εκτελεστές. Στα ίχνη τους η αστυνομία

Το γρίφο με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ προσπαθεί να λύσει η αστυνομία. Εκτός από το πρώτο βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα με τους δύο εκτελεστές όπου φαίνεται περίπου ο σωματότυπος τους αλλά και τα ρούχα που φορούσαν οι αρχές έχουν στα χέρια τους και άλλα βίντεο από τα οποία προσπαθούν να εντοπίσουν την έλευση αλλά και διαφυγή των εκτελεστών από τον τόπο του εγκλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το μηχανάκι κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι μπορεί και να έχει φορτωθεί σε κάποιο van και να έχουν διαφύγει οι εκτελεστές με αυτό.

Όπως και στην εκτέλεση Μάκρη οι αστυνομία ψάχνει ξενοδοχεία αλλά και διαμερίσματα μακροχρόνιας ενοικιάσεις τύπου Airbnb ακόμα και καταστήματα που πουλούν παρόμοια ρούχα με αυτά που φορούσαν οι εκτελεστές.

Ως βασικό σενάριο έχει επικρατήσει αυτό των πληρωμένων εκτελεστών οι οποίοι ήρθαν από το εξωτερικό για να εκτελέσουν το συμβόλαιο. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και ομάδα υποστήριξης πού δρα υποστηρικτικά εδω.

Επίσης προσπαθούν να εντοπίσουν ίχνη κινητών τηλεφώνων που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ όχι μόνο κατά την ημέρα της εκτέλεσης αλλά και προηγούμενες ημέρες αφού θεωρείται δεδομένο ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις και τις συνήθειες του δημοσιογράφου.

Written by admin

Ανέκδοτο: Μια 40άρα απογοητευμένη από τους άνδρες βάζει …! Τρελό γέλιο

Survivor spoiler πρώτη ασυλία. Ποια ομάδα νικάει σήμερα