Πρόλαβε τον Μπισμπίκη και τη Βανδή: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Ντέμη Νικολαΐδη – Έκανε το μεγάλο βήμα με τη σύντροφό του

Εκτός από τη Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι όπως όλα δείχνουν πολύ ερωτευμένος κι έτσι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Ντέμη Νικολαΐδη και την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με όσα είπε ο Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η καλή του, που εργάζεται στο τμήμα marketing γνωστής εταιρίας ρούχων, μένουν εδώ και μία εβδομάδα κάτω από την ίδια στέγη.

Υπενθυμίζεται ότι η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη και της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου έγινε γνωστή όταν βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ, τον Μάϊο του 2023, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει για πρώτη φορά μαζί, αφού είχαν προηγηθεί ήδη 6 μήνες «αθόρυβου» έρωτα.Συνεπώς, μετά από περίπου 1 χρόνο σχέσης, επέλεξαν να συγκατοικήσουν!

Σας θυμίζουμε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, το «Πρωινό» είχε προβάλλει αποκλειστικές εικόνες από τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού.

Ντέμης Νικολαΐδης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση με τη σύντροφό του

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Κορυφαίο Ανέκδοτο

Κορυφαίο ανέκδοτο με παπά: “Πάτερ θυμηθείτε τον ψαλμό 129”

Ανέκδοτο με ξανθιά μάνα που γράφει γράμμα στην ξανθιά κόρη της